takidasky

Beslutet taget

Publicerad 2012-01-16 18:25:02 i Allmänt

Ja, nu har jag bestämt mig. Idag är sista dagen på cambridge rena kur. Från och med imorgon får jag äta mat igen. Ska bli spännande och se vad vågen visar imorgon.

Veckan som kommer, kommer bli en liten berg- och dalbana eftersom jag vet att nåt kilo kommer komma tillbaka i och med att jag börjar äta mat igen. Målet är ändå självklart att det nästa tisdag ska vara minus på vågen i alla fall. Jag har fem pass inbokade denna vecka, kanske sex. Tillsammans med en kost som till största delen består av protein och grönsaker så tror jag att det ska gå vägen.

Ikväll har jag gjort matlådor. Ugnsrostade grönsaker och kyckling med lite currysås gjord på lättmjölk. Såsen är egentligen helt onödig, jag vet. Men lättmjölk är ju inte så farlig heller...OCH jag lyckades faktiskt få den att smaka gott, det är en bedrift!

Till frukost lutar det åt gröt. Inget jag gillar egentligen, men man står sig bra på det.

Har idag knappt kunnat svälja ner sopporna, och känt mig riktigt orkeslös och klen. I nuläget prioriterar jag att kunna ge järnet på träningen och det kan jag inte om jag fortsätter på cambridge.

Det är inte helt omöjligt att jag kör en vända med cambridge igen om några veckor. Får se hur planeringen ser ut och hur viktnedgången fortlöper. Jag har hur som fått den kickstart jag behövde och bäst av allt - jag har kommit igång med träningen!

Imorgon blir det zumba igen, längtar!

Nu ska jag dra iväg till bästa mamma som fyller 59 idag!! Har köpt Gudrun Brundins "Fest när det gäller" till henne och tre böcker av Mark Levengood. Tror hon kommer blir riktigt glad! :D

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela