takidasky

Genrep

Publicerad 2012-05-14 20:38:40 i Allmänt

Idag var vi iväg upp på klubben och körde en  bana av Andreas Silfverberg tillsammans med Jocke och Malin.

Takida kändes fin, hon lyfte fint på benen fast hindren var maxade, det är ju inget vi tränar ofta på i vanliga fall. Vi fick med en oxer och bordet som kändes stabilt.

Tack Malin och Jocke för en bra träning!

Med andra ord så kändes träningen riktigt bra! Nu blir det simning imorgon och bara vanliga promenader fram till fredag och landslagsuttagningen. Eventuellt att jag åker upp och kör några kontaktfält imorgon innan simningen.

Sky fick sitta i bilen och vänta på sin tur och det resulterade i det här:



Grrr, billiga lilla skithund. Sen när det var hennes tur att få köra en anpassad variant av banan så var hon vild och galen och sprang stutt i andra slalompinnen. Pang tjong bara så där. Hon har inte visat något i alla fall så förhoppningsvis så gjorde hon inte illa sig.

Men hon gjorde oxå en hel del fina saker. OCH hon hade i alla fall vett att låtsas skämmas när jag kom till bilen och upptäckte förödelsen. Så lite framsteg är det väl ändå...;)

Har i alla fall gjort upp med pappa att få låna hans bil med bur därbak när vi drar iväg till helgen. Känns skönt att veta att hon inte kommer kunna bita sönder nåt mer på ett tag i alla fall...

Jag, som i min enfald, trodde att hon hade vuxit upp och mognat ifrån såna här dumheter..

Yeah right.....



Tur det att hon har dom där ögonen som gör att man förlåter allt...;)

Kommentarer

Postat av: Helena

Publicerad 2012-05-14 23:19:39

Go Skyan! Man är ju inte värsting för inte ;-) tycker du ska vara glad att hon sköter sig till iaf 99% nu förtin... ;-) nä nu måste vi ta en träningsdag snart!! :-)



Postat av: Josefin

Publicerad 2012-05-15 00:20:18

Gud vad spännande det är nu!!! Jag hoppas att du är taggad till tusen och springer alla lopp med attityd ända ut i tårna! Kommer heja på er hemifrån Linkan! You go girls på landslagsuttagningen!

Postat av: Malin

Publicerad 2012-06-01 08:57:24

Nej men dags för lite uppdatering här kanske....??

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela