takidasky

31 är lite lite...

Publicerad 2013-08-04 23:51:55 i Allmänt

Innan Sky skadade sig förra våren så hade vi ju iaf hunnit börja starta upp vår agilitykarriär. Tack vare sbktävling så kan jag också se lite statistik på gummans korta agilitykarriär...
 
31 individuella starter totalt. Plus ett KM.
 
Fattar ni? 31 ynka lopp tillsammans med min skrutta var allt vi hann med?! På en helg får man vanligtvis fyra lopp. Så inte ens 8 helgers tävlande hann vi med om vi ska grovräkna.
 
På torsdag är det prick ett år sedan operationen. Före den var det två-tre månader av stillhet. Före det en vår där hältan återkom ibland varav mycket vila.
 
Och ändå tog vi oss till klass 2 i alla fall. :)
 
Två lopp fick vi köra i klass 2. Båda disk...
Så kan det ju inte se ut i protokollet?! Antingen in med några lopp med resultat eller allra minst fler disk, eller hur? ;)
 
Så, nu är lillskruttan anmäld till sin första agilitytävling på länge. Det kommer i grova drag vara 1 år och 4 månader mellan starterna.
Wiiieee! Det ska bli så roligt att få stå på startlinjen med Skyan igen. Och med Takida. EN tävling har vi kört den här säsongen. Jag hoppas verkligen att all otur är slut nu och att hon får vara hel och frisk.
 
 
Blir det en favorit i repris? Så här såg det ut för två år sen när vi tävlade i Östersund. Takida vann och blev champion och Sky vann en klass. Nåja, det blir en favorit i repris med boende och sällskap i alla fall. Mamma följer med och så hälsar vi på och bor hos hennes kusin Britt-Inger.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela