takidasky

Påsken

Publicerad 2015-04-08 21:30:24 i Allmänt

Påskhelgen gick fort. På långfredagen träffade vi Sofia och Ninja och tog en tur i skogen! Så himla härligt att hon är hemma igen, och kommer stanna hemma länge som planen är. Nu drog hon ju till Östersund ganska fort för jobb men det är ju iaf Sverige. Hundarna var glada över att ses igen. Särskilt Takida var glad. Ninja är ju en av de få som faktiskt har fattat det här hur man leker på Takidavis. Takida springer först och Ninja efter. Perfekt!
 
På lördagen hände det inte så mycket. Gick promenader i byn och njöt av vädret.
 
På söndagen träffade vi Linn och hennes hundar för en prommis. Jättelänge sen vi sågs så det var kul! One och Obi hittade varandra väldigt bra, gullungarna. Obi försökte också få med Meya på ett hörn och belönades med några galoppsteg i alla fall.
 
På eftermiddagen var vi till Kerstin och hälsade på och fick träffa lammen. Obeskrivligt söta och keliga! Underbara!
 
I måndags var jag barnvakt hela dagen till Kalle och Erik. Fasters goa troll! Så mysigt att få om dom riktigt en längre stund!
 
Eftersom jag har påsklov nu så passade jag på att dra ner på stan igår och göra allt det där som man inte hinner riktigt under jobbveckorna. Köpte nya joggingskor vilket var välbehövligt då de jag har nu börjar bli rejält slitna.
 
Knäppte också det obligatoriska påskkortet på hundarna. Oj vad de gillar det! ;)
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela