takidasky

Valpmys

Publicerad 2016-05-06 21:31:11 i Allmänt

Dom blir bara härligare och härligare valparna!! Finns det något goare än när man kommer till Röste och ropar om det finns några valpisar (ni vet med sån där hemsk men obligatorisk pipig röst) och fem små ulltottar kommer farande från alla håll och kanter och kastar sig över en...?!
 
Idag passade jag på att klippa klorna på allihopa efter de lekt ute på gräsmattan och var sådär lagom trötta efteråt. Kan inte fatta att det är mindre än två veckor kvar tills de flyttar nu. Alla är nu tingade vad det verkar, det är några som ska komma till helgen och kika och bestämma sig för vilken de vill ha. Det är dags att ta en provtur i bilen också snart. Spännande. 
Fick en bra bild på pappa i smyg idag.. Hon är så jäkla go den gula (halsbandet) tiken! 
 
 
Den röda tiken. Som verkligen nästlat sig in i mitt hjärta nu.
 
 
Den gröna hanen.  Aka Ferdinand,  men det var förr... Nu är det full fart men han tar sig även tid att stanna upp och gosa ofta. Så himla go och fin!
 
 
Den gula tiken. Åh, som jag gillar henne! Så trygg i sig själv och den som gärna myser innan hon springer vidare och busar.
 
 
Den lila tiken. Hon vet vad hon vill den damen och blir det inte så, berättat hon det klart och tydligt... Full fart jämt och så himla fin med sin mörka teckning.
 
 
Och så den blå hanen. Full i sjutton, supergo och framåt, som det har varit sen han öppnade ögonen. 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela