takidasky

Zion National Park

Publicerad 2016-10-31 14:29:00 i Allmänt

Igår blev det en dagsutflykt till en nationalpark nån timmes bilresa bort. Det är så vackert här! Landskapet är så olikt hemma och det känns som man är i en westernfilm när man tittar upp.. 
 
Vi började dagen med att sova ut, ungarna badade och vi åt frukost i lugn och ro.  Sen bar det av på lite shopping!! Vi käkade lunch på ett gigantiskt buffé-ställe där alla hittade vad de gillade. Jag provade bla tre amerikanska rätter, Mac n cheese,  bread pudding och corn bread. 
 
 
 
 
Efter det åkte vi mot Zion park! Bara resan dit var en upplevelse!
 
 
 
 
 
Allting flyter in med naturen, även husen. För kollar n an närmare på det här kortet så ser man helt plötsligt alla hus..
 
 
Så att se ett hus i den här färgen var riktigt ovanligt.. 
 
 
För det mesta ser det ut så här. Att allt går ton i ton med naturen.
 
 
Och parken.... Helt fantastisk!!!  Det går inte att fånga det storslagna på kort, hur man än försöker..  Vägen slingrade sig uppför bergen, GENOM bergen och stigningen kändes  i kroppen. Och lite nervös var man allt när vägen helt saknade säkerhetsräcke...  
 
 
 
 
Ser ni dem? ungefär mitt i bilden..
 
 
En liten selfie är ju nästan ett måste...
 
 
Bergsgetter fanns det gott om. Jag blev förvånad över att de var så stora! Som ett rådjur ungefär.
 
 
Lite fler kort...
 
 
 
 
 
 
 
På vägen hem såg vi också en agilitybana.  Snacka om att ha en distraherande miljö att träna i... ;)
 
 
På kvällen käkade vi på Texas road house innan vi kom i säng runt 22. Inatt fick jag i alla fall sova. Det gick inte första natten så nu hoppas jag att man börjar ställa om sig. Idag blir det frukost innan vi drar vidare till Salt Lake City. Bilresan tar ca sex timmar så det blir många timmar i bilen idag. Väl framme är det Halloweenfirande som gäller!! De har lovat att gå all in för våran skull! :) 

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela