takidasky

Måndag

Publicerad 2018-06-18 21:51:44 i Allmänt

Skitbra dag på jobbet. Föreläsning om bedömning med mycket fokus på särgymnasiet hela dagen. Åkte bara hem och bytte om, kissade hundar innan jag åkte på gymet. Hem och åt och sen blev det skogen. Så himla mycket mygg idag men det gick hjälpligt om man höll sig i rörelse. 
 
 
Nu är det bara en jobbardag kvar! Wiiieee!! 

Skön helg!

Publicerad 2018-06-17 22:00:43 i Allmänt

En helg som har gett lite försmak på vad som komma skall. Jag har för första gången på väldigt länge haft ron i kroppen att läsa en bok, och jag har även sett en film. 
 
Igår tränade jag även agility. Första gången sen tävlingen så det var på tiden. Tror vi knäckte koden till hur långt vi måste backa i rcträningen och även att både jag och One behöver komma in i mer seriöst tankemönster i början av träningen. Och så gjorde vi ett rätt skarpt bakombyte i slalom, woopido vad bra när någon utmanar mig att våga! 
 
Och så skogen. Så skönt att det var svalare väder idag! Inte så fasligt mycket mygg heller. 
 
 
Nu är det bara två dagar kvar att jobba! 

Examen

Publicerad 2018-06-13 22:35:27 i Allmänt

Idag slutade Theo nian! Så himla stilig och fin! Och så fick jag rå om honom lite extra när han och hundarna följde med till skogen idag också. En mycket bra dag!
 
 

Vackraste!

Publicerad 2018-06-06 20:03:15 i Allmänt

Igår var det dags för Idas bal. Boppehjärtat svämmade över av stolthet! Finaste Ida!
 
 
 
 
Bara två dagar och sen är det studenten! 

Så coolt!

Publicerad 2018-06-03 18:36:04 i Allmänt

Följde med Emil och Kalle igår till skogen och spana efter björn. Och så helt plötsligt var den där! Min första björn på nära håll! Så himla läckert och jag fick både film och kort! 
 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela