takidasky

Födelsedagshelg

Publicerad 2018-10-07 09:11:04 i Allmänt

Förra helgen bar det av till Stockholm för att fira min 40-årsdag! Helt okej sysselsättning när man fyller 41... :D 
 
Hade helt underbara dagar med Linda och Gabrielle. På fredagen drack vi massa bubbel och pratade ikapp och åt lite plockmat.
 
 
 
 
 
Lördagen började med sovmorgon och lång frukost innan vi gjorde oss klara att åka in till stan. Vi strosade runt i gamla stan, tog en drink innan det var dags för middag på fantastiska restaurang Tegelbacken. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Efter middagen kom vi på att vi skulle åka hem och se film och mysa med te och filtar så vi hoppade på bussen tillbaka till Gustavsberg, bytte om till myskläder och skrattade i två timmar typ. Perfekt avslutning på dagen! 
 
 
På söndagen gjorde vi Gustavsberg. Så otroligt mysigt där nere vid hamnen. Det var även 30 % på iittala så det blev lite shopping där med... 
 
Fick världens finaste mugg av Gabrielle. En varsin tant-mugg! Jag blev tant Gredelin med hunden, Linda tant Brun och Gabrielle tant Grön. 
 
 
Så himla välbehövligt med en helg tillsammans.  Träffas alldeles för sällan. Och då är det ju helt underbart att det ändå är precis som på umeåtiden när vi hängde varje dag. Vi har ju känt varandra mer än halva livet nu! 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela