takidasky

Lite mer träning!

Publicerad 2012-12-30 17:06:02 i Allmänt

Är helt värdelös att komma ihåg att filma nu för tiden. Tycker det är så bra att kunna kika igenom efteråt och se vad man gör bra och dåligt på träningen...
 
Idag mötte vi upp Linn, Malin och Jocke +dogs för lite agilityträning i Hertsjö. Vi körde en bana som vi sedan vände på efter halvtid. Fick med alla klätterhinder utom A:et så det var ju bra för oss som inte har tränat så mycket..;)
 
Takida gick jättefint. Hon känns samlad trots det långa uppehållet och kontaktfälten satt bra. Hon gör mig så lycklig den hunden! Det vi hade svårast för idag var att runda ett hinder när långhoppet låg alldeles bredvid. Flera gånger tog hon långhoppet tills vi kom på att jag måste plocka henne längre ner med handen. Så bra med fler ögon som ser så att man kan göra hunden rättvisa!
 
Och riktigt skoj var det att få se unghundarna Dominus och Elton köra. Elton kommer bli en liten racerstjärna på mediumbanorna framöver! Men allra gladast var jag över att få träffa filuren igen. Åh, va jag tycker om den hunden! Goast och gladast av alla. Får hoppas att Jocke glömmer honom här hemma med jämna mellanrum...
 
Efter träningen åkte jag och handlade, slängde i mig lite lunch innan vi drog till skogs, jag och dogsen. Bestämde mig för att gå off road idag eftersom tövädret gjorde att hundarna gick igenom nästan hela tiden på stigen vi brukar gå på. Shit va jag fick slita!! Hittade till slut ett traktorspår som ledde ut till vägen, thank God! Så nu ligger vi här i sängen, allihop och tar igen oss lite ;). Ska snart börja leta lite recept, ska ha släktingar från Jönköping här på lunch imorgon. Något med kyckling blir det i alla fall.
 
Imorgon är det nyårsafton. 2013 står för dörren. Tror det kommer bli ett bra år.
  
 

And we are back!

Publicerad 2012-12-28 23:42:24 i Allmänt

Äntligen är vi tillbaka på agilityplanen igen! Vi har inte kört nåt sen i oktober och över huvudtaget under hela året har agilityn lyst med sin frånvaro. Men nu jäklar - nu är vi tillbaka! Jag har hunnit med två träningspass med Takida de senaste dagarna. På annandagen var vi iväg en sväng själva och idag hämtade jag upp Sofia, Ninja och Laird och brassade till Kilafors där vi möttes upp av Helena och Mike för två timmars härlig agility!
 
Vi körde tre olika övningar från Camilla Brundins kurs i februari. Skönt med anpassade övningar för hallen så man slipper tänka själv ;). Takida gick jättefint. Lite småmissar här och var, men om jag skötte mig så gick det oftast riktigt bra. Takida fick även köra en vända med Laird och det gick bra även fast dom inte pratar samma språk ;) Riktigt bra jobbat av nån som aldrig kört agility förr!!
 
Kan inte låta bli att sakna mitt gamla lag idag när man fått träna ihop igen! Vi har så himla roligt samtidigt som vi pressar på varann! Ja, två perfekta timmar sånär som på en liten detalj, att Sky inte var med. Det krossar mitt hjärta varje gång jag får lämna henne hemma. Ärligt, hårt och brutalt krossas det. Har tittat på vårt sista lopp från början av juni. Och kan inte hjälpa att tårarna tränger på. Kommer vi komma dit igen? Kommer den där lilla kroppen hålla för hennes hårda framfart? Och sen försöker jag skärpa till mig och ta en dag i taget. Varje galoppsprång hon får göra nu är ju ett steg på vägen tillbaka. Varje övning vi gör i rehaben är ett steg tillbaka.En dag i taget var det ja...
 
Har snott lite bilder från Helenas blogg, åkte ifrån telefonen själv så det blev varken några kort tagen eller något filmat.
 
Laird, Sofia och Ninja
 
Diskussion om bästa vägval...
 
Den finaste, underbaraste hunden i världen väntar på sin tur!
 
Imorgon tar vi det lugnt med vanliga promenader och på söndag ska vi träffa Malin, Linn och Jocke i Hertsjö för lite klass 3-träning!! Längtar!!! Känns så jäkla gött att vara på gång med träningen igen!!!
 

GOD JUL!

Publicerad 2012-12-24 00:13:06 i Allmänt

 
eller....
 
 
Hur som vilken bild ni än gillar mest så önskar jag er alla en riktigt fröjdefull jul med nära och kära, god mat och massa klappar!
 
Nu när jag har fixat internet igen så kanske det kan bli ordning på inläggen här igen...
 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela