takidasky

Sportlov!

Publicerad 2015-02-28 17:55:37 i Allmänt

Så äntligen var det här, sportlovet! Och på sedvanligt sätt kom även förkylningen med halsont, hosta och feberkänningar med det... Tänk att det aldrig slår fel?! Jag har i alla fall tagit det jättelugnt idag, och hoppas på att sova bort det illa kvickt! Får ju främmande i veckan av Helena, Hanna och dogs så tills dess måste jag vara frisk!
 
Idag har vi varit i skogen och gått. Det är tur att vi har vår upptrampade stig för det är fortfarande mycket snö kvar även fast vi haft sån tur med vädret och haft plusgrader. Jag är verkligen sååå trött på vintern så nu vill jag bara att det tinar OCH torkar upp fort. Hundarna blir så lortiga efter varje promenad!
 
Fick världens goaste meddelande av en elev igår. Det värmde verkligen och kändes som ett fint kvitto!
 
 
Jag har sån himla tur, vilken skola eller klass jag än har så är de världens bästa ungar! ;D
 

Den vackraste av själar!

Publicerad 2015-02-05 18:05:00 i Allmänt

Den här hunden...kommer jag någonsin igen få uppleva ett sånt band, sån kärlek och sån talang? Är så glad och tacksam för varje dag med Takida <3
 
 

One 1 år!

Publicerad 2015-02-05 18:03:55 i Allmänt

Ja det var ju inte igår jag skrev sist.... men måste väl i alla fall sent omsider uppmärksamma att One har fyllt 1 år!!!!
 
One är den mest kärleksfulla gossjuka hund jag någonsin haft. Hon sover helst på mig så att hon kan vara riktigt nära.. Hon älskar allt och alla och är helt övertygad om att allt och alla också älskar henne!
 
Jag fick så mycket beröm över henne när vi var iväg och tog 1 årssprutan och det värmer så klart mattehjärtat!
 
Det ska bli så kul att se vad det blir av henne i framtiden! I sommar ska vi grunda vallningen ordentligt och så får vi se om det blir lite agility också. Hittills har hon inte fått göra nåt sånt om man räknar bort att hon fått springa genom tunneln några gånger. Har känt mig totalt agilitydeprimerad sen SM i juni och därför har det inte blivit något sånt. Jag får ta det om och när lusten kommer tillbaka.
 
För ibland längtar jag efter agilityn så himla mycket! När jag ser alla dessa filmer på fb bla. Jag vet ju inte hur Takidas tå kommer att hålla i framtiden, hittills har den varit bra sen senan spökade i slutet av september, men så har vi inte kört någon agility under den tiden heller.. Att Skys agilitykarriär är över och förbi har jag äntligen accepterat på riktigt i hjärtat. Bogen håller inte för den hårda belastningen. Så visst skulle det vara kul om jag och One skulle ge oss ut på tävlingar nån gång i framtiden!
 
Men fram tills dess så får hon fortsätta vara den glädjespridare hon är och poa på med kroppskontroll och annat.
 
Och det jobbet gör hon MYCKET BRA! ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela