takidasky

När hjärtat slår lite extra stolt..

Publicerad 2015-06-09 16:10:59 i Allmänt

 
Förra veckan blev jag bjuden på kalas till en av mina elever som jag släppte för ett år sen. Hon och två till från min gamla klass hade pratat och hade kommit på att det skulle vara roligt att ses igen.
 
Hur rörd blir man inte?!
 
Och jag blir så himla glad och stolt över vilka fina unga vuxna de är!!
 
Jag har nog världens bästa jobb...
 

Flottarleden

Publicerad 2015-06-09 16:03:11 i Allmänt

 
 
 
 
Vissa dagar smäller lite högre än andra på jobbet! I fredags hade vi elevens val och ett av alternativen var att gå Flottarleden från Runemo till Söräng. 16 tappra elever hade vi med oss, på den för mig, helt okända leden! En naturskatt som jag gärna besöker igen! Lite blött på sina ställen just nu efter allt regnande men helt fantastiskt! Själva leden är 7 km men eftersom vi åkte buss dit så fick vi gå lite till så ca 1 mil blev det totalt. Ungarna var jätteduktiga! Inte ett gnäll på hela tiden!
 
En toppendag!

Ninjosträff!

Publicerad 2015-06-09 15:55:55 i Allmänt

I söndags var Sofia och Ninja hemma och vi hann få till en träff och lite agility! :) 
 
 
 
Och så här trött blir man efteråt..
 
 

Det går framåt!

Publicerad 2015-06-09 15:51:00 i Allmänt

 
Om än lite långsamt men snart är det sommarlov och då hinner jag ta tag i Ones agilityträning på allvar. Hittills har vi kört tre pass och det är så roligt att se framstegen från gång till gång även om de av naturliga skäl är pyttesmå. 
 
Jag har fortfarande ångest efter varje gång och tittar på hur hon rör sig, men det kanske släpper det med, bara jag får lite tid på mig. För är det något jag har lärt mig så är det väl att oroa sig inte hjälper mot skador...
 
Bara några arbetsdagar kvar nu...
 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela