takidasky

Lite träning

Publicerad 2016-08-31 22:01:57 i Allmänt

Var upp på klubben ikväll och tränade en sväng. Fokuserade på balansen, A-hinder, slalom så vi körde inte nån längre kombination utan lite kortare där vi tränade på att anpassa farten till de olika hindren. Slalom blev fel några gånger, men A-hindret tog hon fint. 
 
Åh, vad jag önskar att jag hade haft nån agilitylust i somras och tränat mer. Hon är så duktig efter de förutsättningar hon har fått. Men vi är egentligen en lång väg ifrån startklara. Men samtidigt känner jag ingen press på de starter vi ska göra framöver. Målet är att ge henne de bästa möjligheterna att prova på i nya miljöer. Den huvudsakliga meningen med att vi startar nu är att jag förhoppningsvis kommer att bli lite taggad igen. Jag hoppas verkligen att det blir så!! 
 
 
Och oavsett lust eller inte, så blir man alltid lika lycklig av att spendera tid med den här! Att se henne lyckas och lära sig nya saker. Hon är en liten pärla min goskrutta!

Morgonvackert

Publicerad 2016-08-31 17:02:41 i Allmänt

Var tvungen att stanna och bara njuta en stund på morgonpromenaden idag...
 
 

Tömma huvudet på eld..

Publicerad 2016-08-30 20:59:20 i Allmänt

Inte i lag för att träna hund idag. Så använde den negativa energin till att klippa gräset. Blev inte nå gladare av det...fast det trodde jag inte heller... Lite nöjd iaf att jag slipper klippa gräs på några dagar nu. Det växer som sjutton fortfarande, fast det typ är höst. 
 
Åkte och köpte lite gotta till Erik som är sjuk på kvällssidan och eftersom Kalle också var sjuk (enligt honom själv) så var det ju tur att jag förutsett det och köpt två godispåsar... ;) vem kan misstro ett ihopskrynklat ansikte och lite fejkhosta liksom... 
 
Ikväll blir det en tidig kväller, fick helt plötsligt mycket att fundera på. 
 
Fasters gotroll <3
 
 
 

Trökdag

Publicerad 2016-08-29 21:32:24 i Allmänt

Regn regn regn hela dagen. Ville inte åka på gemensamma träningen ikväll när det var så blött så vi blev hemma. 
 
Fick undan mycket planering på jobbet idag då vi inte hade något möte på eftermiddagen så det var skönt. Lagade även en riktigt god gryta när jag kom hem så nu har jag mat i flera dagar. 
 
Imorgon sätter plugget igång igen.... Gruvar mig rätt mycket om jag ska vara ärlig. Men jag har lovat mig själv att blir det för mycket så hoppar jag av matten. Är inte värt det i slutändan känner jag. Jag satte verkligen hälsan i sista rummet förra terminen med viktuppgång och rejäl försämring av pcos-symtomen som följd och det måste jag vända nu. Som kloka Sofia sa, jag har ju redan min legitimation, hälsan måste ju ändå vara viktigast! 
 
Nu är det bara nio veckor kvar till USA!! Shit va kul det ska bli! Kan inte riktigt fatta att jag ska iväg på en riktig drömresa! 
 
 Älskar det här gamla kortet på Skyan! 
 
 

Retreat

Publicerad 2016-08-28 17:45:00 i Allmänt

I fredags efter jobbet packade jag in dogsen i bilen och hämtade sen upp mamma och sis och så drog vi till Myssjön. Vägen upp regnade det massor och mycket dimma. Vi passerade en bilolycka strax före delsbo där en bil kört av vägen, men läste sen i tidningen att de hade klarat sig med inte så allvarliga skador, tur!' 
 
Vi stannade och handlade och åt i delsbo så sent omsider kom vi äntligen fram. De har avverkat en massa runt stugan så det var verkligen annorlunda... Mycket öppnare åt alla håll och nu till och med hörde man bilarna på vägen. Det som man aldrig gjort förr. Jag som är mycket för att allt ska vara som det alltid varit tyckte det kändes ganska ledsamt. Det kommer dröja många år innan det har växt upp tillräckligt för att det ens ska bli lite sig likt... Men men, stugan var sig lik iaf ;) 
 
Fredag kväll tittade vi på tv och drack gott och det blev ganska sent. På lördagen sov vi länge och vaknade till värsta stormen. Jag var ut med hundarna på baksidan och såg då att tv-antennen som sitter på en nästan 6-meters stolpe svajade rätt vilt i vinden. Jag hinner precis tänka att "den där sitter inte så bra" och sen bär den iväg! One låg precis i vägen och tack och lov hinner jag skrika åt henne så att hon flyttar sig innan den dundrar i backen! Vilken jäkla tur att jag hann finna mig! Blev rätt skakad efteråt..
 
 
Så inget mer tv-tittande med andra ord efter det...
 
Efter frukost övertalade jag mamma och Anna att vi skulle ta en tur in till Birsta. På vägen in till Matfors stannade vi på en loppis och fyndade en jättegullig skål för en tjuga.
 
 
Det var liksom givet när vi såg vad den hette att den skulle följa med hem till stugan som farmor och farfar byggt...
 
 
Ett snabbt stopp i Matfors resulterade i en överraskningspresent till pappa.. Lämnade den där på hans säng i myssjön så får han hitta den när han kommer dit nästa gång.
 
 
Jag shoppade två par nya jeans och två träningsbyxor. Precis vad jag behövde! Och en födelsedagspresent till Anna. Vi käkade en tidig middag innan vi åkte hem igen.
 
På vägen upp till stugan hade träd blåst av, ena stammen hade fastnat mot ett annat träd och hängde en bit upp i luften så att man ändå kom under med bilen och den andra stammen kunde vi flytta åt sidan. 
Efter det tog vi en lång promenad med hundarna innan vi käkade lite ost och kex till kvällen med vin. Blev en ganska tidig kväll och idag söndag blev det mest att städa och jag hade planerat att klippa gräset men det gick inte för jag fick inte igång gräsklipparen...  Hatar när maskiner inte startar... 
 
 
Blåklockorna blommade ännu vid stugan.
 
En skön jättehärlig helg bara vi tjejer! 

Snabbträning

Publicerad 2016-08-25 22:53:10 i Allmänt

Gick och simmade hundarna när jag kom hem från jobbet idag innan jag donade på i trädgården igen. Höll väl på i två timmar innan jag blev klar och var så nära att strunta i agilityträningen men tog mig i kragen och åkte upp. Dock helt utan plan, så det blev en ganska dålig träning. One var duktig men jag behöver en plan för att det ska funka... Vi körde iaf gungan igen, och idag förstod hon inte alls den. Gick bredvid eller klev upp och hoppade av. Inte så att hon verkade rädd utan mer att hon inte visste vad hon skulle göra... Ledde upp henne i halsbandet två gånger och sen tog hon den själv. Ingen reaktion på rörelsen så det är ju bra. Sen tränade vi däcket och där tycker jag förståelsen ökar och att hon känns som att hon hittar rörelsen mer i det tempo i kör nu. Vi tränade också den klassiska klass 1-slalomingången med hopp och slalom rakt fram och idag tog hon det utan bågar och gick ut bara en gång då jag råkade pipa med leksaken... Det går inte så fort, tekniken är inte så bra men det är så skönt att hon tänker och jobbar på hindret. Vi avslutade med tre skick på balansen med två bra träffar och en hög som jag inte belönade som resultat. Önskar att jag hade varit bättre på att åka till andra klubbar och tränat på fler balanser. Tror det kan bli en svårighet iom att vi inte kört på andra. Men men, det får vi ju komma ut och göra nu ;) 
 
Imorgon är det fredag, så himla skönt!! 
 
 
 

Sliter på...

Publicerad 2016-08-24 22:28:55 i Allmänt

Usch, ingen agilityträning idag heller... Jobbade över och sen har jag donat på ute i trädgården hela kvällen så sen hann jag bara gå kvällsprommisen innan det blev mörkt..  Imorgon måste jag iväg, så enkelt är det bara! Går ju inte att vila sig i form med en hund som inte kan alla hinder ens.. 😜 
 
Svårt att komma in i work mode även denna vecka, uppe alldeles för länge. Måste bli skärpning på det rejält!! Så nu får det bli sängen!
 
 

Lilla underbara

Publicerad 2016-08-22 22:28:00 i Allmänt

Ikväll var vi upp en snabbis på klubben. Vi körde gungan för andra gången och oj, nu hade det hänt saker. När vi körde i lördags med Carina så kändes det inte som om hon tänkte alls, utan bara åkte med typ, men idag tog hon gungan själv, lyssnade på mitt stanna och var helt cool med rörelsen. Så kul att se! Nu får vi träna vidare på teknik och lägga till mer fart eftersom. 
 
Sen körde vi slalom utan bågar några gånger och däcket. Avslutade med två skick på balansen. 
 
Hon var så duktig idag. Glada och nöjda åkte vi hem. 
 
Första skoldagen gick bra, skönt att ha ungarna tillbaka. Måste bli bättre att komma i säng på kvällarna nu bara. Var riktigt trött när jag kom hem, men jag sover alltid lite på aga natten innan skolstart, blir nog bättre inatt. 
 
Nån till som är redo för sängen...
 
 

Så där ja..

Publicerad 2016-08-21 21:08:45 i Allmänt

 
 
Nu är det gjort, vi har anmält till vår första tävling! 
 
Wiiieeee,  det bara pirrar i magen! 
 
Vi är inte alls klara, hon kan inte gungan eller däcket, slalom har vi fortfarande bågar i början och slut, men om vi inte hinner på de tre veckor som är kvar får vi helt enkelt hoppa över dom hindren. Nu ska vi ut och prova vara på en tävlingsbana, testa miljön och se vad vi kan göra bra och vad vi ska träna på. 
 
Jag behöver komma iväg ut igen, efter över två års uppehåll. Jag tror att det är precis vad jag behöver för att få tillbaka längtan igen. 
 
 
 
 

Hej känslan!

Publicerad 2016-08-20 23:27:11 i Allmänt

Åkte upp på klubben och fick sällskap av Carina och eye. Vi byggde en längre kombination och One var efter förutsättningarna så duktig. Idag har hon kört back-sväng och även blindbyten för första gången! Efter träningen gick vi av hundarna och satt sen och pratade på altanen läääänge!! Och för första gången på länge så kände jag den där agilitykänslan igen. Den där när man känner sig bara glad och nöjd och längtar till nästa gång. Jag hoppas att den är på väg tillbaka, för nu saknar jag att sakna agilityn nästan.... 
 
Min goa lilla One, jag är så glad i henne! 
 
 

Jag, ett bilgeni!

Publicerad 2016-08-20 12:47:59 i Allmänt

Lämnar in bilen för att motorlampan lyser och jag har inget halvljus. Misstänker elektriskt fel...
 
Bilmekaniker: det var en historisk felkod. Inget fel på bilen. Nu är det bara att tuta och köra.
 
Jag: ja, men jag har ju inte haft nåt halvljus heller.
 
Bilmekaniker: det beror på att båda lamporna var trasiga. Dom har jag bytt nu.
 
Jag: jaaahaaaaa..... (skäms så där lagom och hoppas att jag aldrig behöver möta människan face to face..) 
 
 
 

Falskt alarm

Publicerad 2016-08-18 23:03:55 i Allmänt

Inget fel med Skys öra. Antagligen att hon fick lite vatten i det när vi simmade i tisdags. Ingen inflammation eller nån fulhet i öronen så vi åkte hem med en ok-stämpel. Skönt för denna hysteriska matte....
 
Och mammas bil gick igång igen när pappa och Emil skulle bogsera hem den. 
 
Nu ska bara min bil visa sig ha ett lätt fel imorgon så är allt frid och fröjd igen.
 
Men kan ändå känna att det är riktigt skönt att den här dagen är slut nu. Imorgon är en annan dag. 
 
 

När allt bara går fel...

Publicerad 2016-08-18 12:15:01 i Allmänt

Aaahhh!! Det är mycket nu. 
 
Börjat jobba igen och försöka vakna i tid och allt vad det innebär med skolstart.
 
Tre gånger inom loppet av en vecka har jag varit på hälsocentralen med armen.
 
Min bil har nåt fel, motorlampan lyser och jag har inget halvljus. Den ska in på verkstad imorgon först och därför har jag lånat mammas bil denna vecka.
 
Den bilen la av och var totaldöd idag när jag nästan var framme till jobbet. Mitt under färd bara la den av. Tur att jag åkte sakta och höll på att svänga. Fick in den på en parkeringsficka till slut genom att hoppstarta den dit.
 
Fick ringa brorsan som kom och hämtade mig och nu måste jag låna hans bil för att åka till veterinären med Sky som har fel i ett öra. 
 
Sen måste Emil skjutsa mig tillbaka till jobbet och så hoppas jag kunna åka med nån hem.
 
Det ska bli himla skönt med helg. Jag slipper åtminstone att kliva upp sex då. Det är positivt.
 
 
 
 

Afterwork

Publicerad 2016-08-16 22:34:25 i Allmänt

Idag var det så fint väder så vi stack till badet direkt efter jobbet. 
 
 
Annars har det nästan börjat bli lite höstkänning så det gäller att passa på de varma dagarna. 
 
Hoppas den första chocken över att kliva upp dödstidigt lägger sig snart för nu är jag inte mycket att hänga i julgranen efter jobbet. Måste verkligen se till att komma i säng på kvällarna. Har inte gått så bra varken söndag eller måndag så ikväll ska jag bara ligga i sängen senast klockan elva. Tre alarm i morse gjorde i alla fall att jag kom upp i tid i morse. Ett litet framsteg i alla fall. 

First day..

Publicerad 2016-08-15 19:44:22 i Allmänt

Asså shiiiiiiiiiit vad svårt det var att vakna i morse!!! Hade bara två alarm så försov mig en kvart... Imorgon blir det de ordinarie tre alarmen som gäller... Att det liksom aldrig blir bättre och lättare.. 
 
Hundarna trodde att jag var galen eller nåt och vägrade komma upp med mig.  Dagen flöt på bra, fick alldeles för lite gjort, tror alltid att man ska hinna så mycket mer än vad man faktiskt gör. Efter jobbet var jag iväg och hämtade ett skåp jag köpt så det blev ingen träning på jycke ikväll heller. Kanske lika bra det, är skittrött. Blir en tidig säng ikväll så kanske det blir lättare att vakna också, var uppe alldeles för sent igår. 
 
 
Tjejernas miner säger allt om vad vi tycker om tidiga morgnar... 
 
Från och med nu blir det bara bättre och lättare att komma upp hoppas jag!!! 
 

Fotboll

Publicerad 2016-08-12 22:44:33 i Allmänt

Jag och One var till sävstaås och kikade på Ida som spelade match ikväll. Perfekt träning för One att inte få hälsa på allt folk även fast hon lyckades charma närmsta grannen och lirade sig upp i hans famn innan det var färdigt... 
 
Bollnäs vann med 4-0 i alla fall. 
 
 

Positivt!

Publicerad 2016-08-12 17:28:48 i Allmänt

Var till sjukgymnasten idag och han var väldigt bestämd att det inte är frozen shoulder som jag har (wohoo!!) utan impingement. Helt enkelt en överansträngning som lett till svullnad och inflammation och det är därför det är svårt att lyfta armen. Med andra ord kommer jag snart bli bra. Lite tålamod bara. Så skönt att höra. 
 
Fick lite övningar jag ska göra när jag kan använda armen lite bättre som ska stärka upp musklerna kring axel, rygg och skuldror. 
 
 

Nedräkning

Publicerad 2016-08-11 23:06:12 i Allmänt

Det tuffar på och nu är det tre dagar kvar till jobbstart. Imorgon ska jag till sjukgymnasten och jag hoppas att han kan hjälpa mig bli bättre. Det känns som om det blivit lite bättre, och det känns så bra! Då kan det ju inte vara det där frozen shoulder, tack och lov! Samtidigt har jag ju ätit smärtstillande regelbundet sen jag var till läkaren och det gjorde jag ju inte innan... Men jag föredrar att tänka att det blivit bättre ändå. 
 
Idag var jag till pappa och mamma på mat, jättegoda biffar som pappa gjort. Lyxigt att bli bjuden på mat sådär en torsdag. 
 
 
Vädret de senaste dagarna har verkligen gått i höstens tecken. Skönt med svalare väder, tycker jag... Men det verkar jag nästan vara ensam om... ;)
 
I helgen ska vi äntligen hälsa på hos Kerstin! Det var så länge sen vi sågs nu. Lite vallning ska det bli för One också! 

Skogen!

Publicerad 2016-08-10 20:40:01 i Allmänt

Fick äntligen sällskap så jag kom iväg till skogen med hundarna! Brorsan och Kalle var snälla och följde med och vi försökte hitta lite kantareller. Det gick ju inte så bra. Hittade kanske 7-8 stycken på ett ställe där det brukar växa men antar att någon annan helt enkelt hunnit före. 
 
Hundarna njöt i fulla drag i alla fall och det var huvudsaken. Önskar att jag visste fler kantarellställen, det är så roligt att plocka även fast jag inte äter själv. 
 
Får ge mig till tåls till senare i höst för då har jag ett pangställe! 
 
 

Alltså....

Publicerad 2016-08-10 14:36:50 i Allmänt

I USA kan man ju köpa det mesta, men att frystorka sin döda hund? Jag förstår inte.... Alls.
 
 
 

Fyra år

Publicerad 2016-08-10 00:45:00 i Allmänt

Idag var det fyra år sedan Skys operation. Även fast vi inte kom tillbaka till agilityn igen som jag hoppats så håller hon för ett aktivt sällskapshundsliv och det är jag så tacksam för. Och vi kan valla. Även fast den biten varit en bristvara på slutet. 
 
Dagen efter operationen. En helt oförstående Sky som skulle vara i absolut stillhet i tre veckor.. 
 
 
Minns när vi åkte hem från strömsholm. Hon skulle bara ut därifrån och in i bilen. Stannade vid några tillfällen på vägen hem men hon vägrade att komma ut. Väl hemma så var det inga problem. Lilla hjärtat mitt, så glad jag är i dig! 

Chock!

Publicerad 2016-08-09 22:56:38 i Allmänt

Tror hundarna fick en chock i morse när klockan ringde klockan sju... Ingen klev upp med mig. Klockan åtta var jag på röntgen och kvart över var jag röntgad och klar. Fick vänta nån timme innan jag fick träffa läkaren och få svar. Röntgen visade inga fel på skelettet. Inte heller några förträngningar (fanns nåt sånt man kunde få också att det blir svullnad och då för trångt för senorna) så kvar är alternativen frozen shoulder eller något annat. 
Jag hoppas och ber att det är någonting annat. Nu när jag har googlat på frozen shoulder och läst att det kan ta 2-3 år innan man blir bra så är nästan vad som helst välkommet utom det! Känner mig ändå lite lugn, för vissa av symtomen har jag inte, vilket borde innebära att det är någonting annat. Jag hoppas på en rejäl överansträngning och inflammation efter all målning (den rörelsen kan trigga skada) och det är ju bara att inse att man inte är ung längre.... 
 
På fredag ska jag till sjukgymnast och då hoppas jag få veta mer. Blir ju liksom svårt att undervisa och inte kunna skriva på tavlan... 
 
Idag var jag och One upp till jycke och tränade lite. Vi körde däcket, det blev för svårt med mer fart ibland. Sen körde vi bara slalom och tre hopphinder i olika varianter några gånger från två håll. Hade bågar i början och slut. Valde att låta henne jobba i sin takt och inte hetsa fart. Vill att hon ska tänka så mycket som möjligt själv nu. Farten, den kommer. Sen fick hon även banga Gungan några gånger för första gången. Avslutade med ett runnings på balansen. 
 
I eftermiddag var jag även barnvakt till Kalle. Det blåste så mycket och han hade ingen jacka så då hade vi picknick i vardagsrummet istället. Ida kom förbi på lunch så då fick hon också vara med.
 
 
Imorgon ska det regna hela dagen så ikväll skyndade jag mig att klippa gräset. Plockade två hinkar falläpplen också.  Har så sjukt mycket äpplen i år! I fjol nästan ingenting. Det är liksom vartannat år med äpplen. Riktigt goda är dom också! Nu blir det sängen!

Sjukhusbesök

Publicerad 2016-08-08 22:53:36 i Allmänt

Ringde hälsocentralen idag och fick en tid halv två för armen. Det hon inte sa var att tiden var på jourmottagningen och efter att ha väntat i nästan 1,5 timme utan att ha fått träffa läkaren började jag känna smått panik eftersom jag skulle hem och fixa middag åt tjejgänget. Var på väg att åka hem när läkaren kom, undersökte lite snabbt, trodde att det var frozen shoulder (vilket jag hoppas att det inte är!!!) och sa att jag skulle röntga. Väl på röntgen hade inte remissen kommit ännu och det var flera före mig, så den snälla sjuksystern lät mig åka hem och komma tillbaka imorgon bitti.  Hann nästan få klart allt innan tjejerna droppade in! Fick lite hjälp att skära grönsaker och sen var allt på bordet. 
 
Nu blir det en tidig kväll så jag kommer upp i tid och kan infinna mig på sjukhuset kl 8.00. Hoppas nu bara att jag får röntga mig (fast jag smet idag) så att jag får komma till en sjukgymnast så fort som möjligt! 
 
Helt värdelöst att inte kunna använda armen som jag vill och är van men framför allt behöver... Hoppas hoppas att det här går över snabbt!!! 

Morgondopp

Publicerad 2016-08-07 11:45:50 i Allmänt

Bästa starten på dagen enligt hundarna! Själv fick jag stå och titta på eftersom armen fortfarande är oduglig...Meya åt massa gräs som hon sedan spydde upp.. Vi har alla våra olika uppgifter i livet..  ;)
 
 

Bunkra till överdrift

Publicerad 2016-08-06 23:48:50 i Allmänt

Det går ju åt en del korv här nu, Meya behöver till sin medicin morgon och kväll och då måste ju de andra tre få lite korv de också....
 
Så när Coop sålde kycklingkorv för 5 kr paketet passade jag på att bunkra lite... Så där lagom överdrivet...
 
 
Finns inte plats för något mer i frysen numera...men nu har vi korv så vi klarar oss läääänge.. 
 
Idag var det kalas för Erik som fyllde nio år igår. Helt sjukt vad fort det går! Grattis goa unge!!!! <3
 
 
 
 

Nyklippt, halvlam och mys!

Publicerad 2016-08-05 16:54:00 i Allmänt

I dagarna två har jag fått rå om Ida nu! Vi har övningskört, bjudit mamma på mat, klippt mitt hår, sett film, fixat med stallet och verkligen myst!
 
Idag gick turen till växbo och Ida bjöd på glass.
 
 
 
Någon som verkligen har njutit av att ha Ida här är One! Igår kröp hon in i Idas famn och somnade så gott som bara hon kan...
 
 
Vi har även hunnit klippa mig. Såg en film på fb där man sätter håret i fyra tofsar och sen klipper. Vi provade och det blev faktiskt helt okej.  Fick klippa av de längsta etapperna bara. Skönt att få bort massa slitet! 
 
Sen har det blivit nåt fel på armen... Antingen om jag har sträckt något eller om nån nerv hamnat i kläm för jag kan inte lyfta armen nästan alls...Har ingen kontroll över musklerna och så gör det ont. Smärtan avtar när jag tagit en ipren så jag hoppas att det är något tillfälligt! Himla osmidigt att inte kunna röra sig som man vill och så svårt när man är vänsterhänt. Jag hoppas att det blir bättre över helgen! Ingen simning för mig med andra ord på ett tag... 
 
 
 

Lyxdag

Publicerad 2016-08-02 21:59:00 i Allmänt

Började dagen med 40 minuters simning (med lite vilopauser) ...Ja för hundarna, själv får jag dra av tio minuter för det kändes så kallt i vattnet. 
 
Efter det så hoppade jag i duschen innan jag åkte upp till orbaden för att luncha med sis och familj plus signhild och hennes familj. Det var jättekul att träffas igen, har ju träffat dom förra sommaren på ponny-sm. Och extra roligt eftersom vi kommer att hälsa på dom när vi är i USA. 
 
Efter det så blev det nån timme hemma innan jag åkte och träffade Elin och kids. Så roligt att ses och prata ikapp lite! Gick runt Röste på kvällen, känner att jag ska börja gå åt det hållet oftare. Trivs så bra där. Nu går jag ju oftast upp mot lottefors till. 
 
 
 
 

Så jäkla bra!

Publicerad 2016-08-01 22:48:42 i Allmänt

Jag är helt förbluffad över hur bra den här är! Nu har hundarna fått det i snart två månader och pälsarna och klorna är så himla fina! 
 
Takida och Sky var rätt så dassiga i pälsen efter fällningen och de slutade typ aldrig fälla heller och då hittade jag laxoljan på apotea och tänkte att det var värt ett försök. One och Meya var rätt okej i sina pälsar men de fick också. 
 
Resultatet nu är att Takida och Sky aldrig varit så fina i sina pälsar. Trots att de är rätt sträva så glänser dom och de slutade fälla efter bara ett litet tag. 
 
One har blivit ännu mjukare i sin päls och lite mer glans, och Meya känns bättre i pälsen (hennes ull är ju helt enkelt omöjlig att få nån glans i...)men framför allt så känns hon piggare i kroppen. Det här ska jag aldrig sluta ge!!! 
 
Jag kan verkligen rekommendera Norsk laxolja från biosalma. Det bästa av allt är att den är billig, under 200 kr för en liter så den räcker länge. Min första flaska är inte slut än. Mina äter 5-10 ml per dag, det luktar lite men inte på värsta viset (tack och lov) och hundarna tycker om den. Och det bästa är att de har den på Willys!! Slipper man krångla med att skicka efter också!! 
 
 

Huvudvärk

Publicerad 2016-08-01 19:11:00 i Allmänt

Hade tänkt åka upp på gemensamma träningen ikväll. En av de saker vi behöver träna på är ju just att träna med andra hundar och framför allt människor och ändå kunna hålla fokus. Vi har ju nästan inte gjort det alls och One är ju väldans glad i folk... ;) 
 
Men efter att ha vaknat med huvudvärk och inte lyckats få bort den under hela dagen trots piller så la jag ner dom planerna... Tror inte att jag skulle göra varken One eller mig själv rättvisa under dom omständigheterna när det hugger och blixtrar i huvudet av varje steg och när solen träffar ögonen.. Skit. 
 
Förhoppningsvis blir det lite träning imorgon istället annat än simma. Huvudvärken brukar ju inte hålla i sig i två dagar för det mesta.. 
 
 
Mitt vackra <3 
 
 
 
 
 

Registrerat!

Publicerad 2016-08-01 00:56:50 i Allmänt

Har precis registrerat One på SAgiKtävling! Haha, vi är inte i närheten av att vara startklara men vi kommer ju bli det så småningom. 
 
 
Gud så nervöst det känns att ens tänka på att tävla igen! Det är ju över två år sedan sist och då var det med Takida som jag tävlat med i nästan sex år... Jaja, först ska vi lära in alla hinder och träna en massa.. Har gott om tid att vara nervös på med andra ord... 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela