takidasky

Bumpers

Publicerad 2016-06-30 22:55:12 i Allmänt

Älskar biltema!!! Nu har rörisolering och spännband inhandlats så nu ska vi få ordning på A-hindret! 
 
Och så har jag och Kerstin börjat planera vallning lite framöver. Det blir nog en bra sommar det här!! :)
 

Bye Bye pengar..

Publicerad 2016-06-30 16:46:00 i Allmänt

Min torktumlare har pajat. Jag måste ha en torktumlare. Det funkar inte på vinterhalvåret att få tvätten torr annars och även hela året för att få bort hår från kläderna. 
 
Har hittat en på nätet nu. Med rätt mått, vilket inte var det lättaste...
 
Tänk vilken tur att jag och One inte har kommit längre i agilityträningen och hade behövt dom pengarna till massa tävlingar! ;) 
 
Men nog hade man kunnat göra annat för dom pengarna. Samtidigt blir det här den första torktumlaren jag köper, den jag haft fanns ju redan i huset så den har ju hållt väldigt länge ändå.. 
 
Och det här blev väl tidernas mest meningslösa inlägg...
 
 

Älska Youtube!

Publicerad 2016-06-29 22:24:00 i Allmänt

Hittade en jättebra video på Youtube som på ett lätt och tydligt sätt gick igenom steg för steg hur man lär in däcket (utan klicker). Har inte fått till det riktigt på de två gånger vi övat det men efter att ha sett den här videon så känns det för första gången som att jag har en plan. Great! Det är alltid bra att ha en plan... ;) 
 
Ska iväg och köpa rörisolering och spännband imorgon så att jag kan få några bumpers till A-hindret också. 
 
Fasen, om det nu bara kunde sluta vara strålande sol varje dag så skulle agilityträningen bli optimal ;) vet att så många tränar så mycket oftare, särskilt i inträningsfasen men just nu satsar vi på att komma iväg var tredje dag. Så imorgon är det dags igen. Det får helt enkelt ta lite längre tid för oss. Vi är ju redan ett år efter i planeringen så.... ;) 
 
Läste en så hemsk artikel i Aftonbladet igår, om ett ungt par som misstänks ha dränkt sin hund... Vad är det för fel i huvudet på vissa folk?!?! Blir så arg och ledsen.. Stackars hund.... Och sen en annan om en katt som lämnats ensam i 11 dagar efter att matte åkt på sjukhus. Katten fick avlivas. Kommunen tyckte inte att de brustit i sitt ansvar... Men personalen?! Någon borde väl ha agerat när de visste att den varken fick mat eller vatten. Inte för att det står i några anställningsvillkor utan för att de är människor med ett samvete...
 
Och sen allt annat elände som händer i världen... Ibland är det så skönt att leva i lilla Röste, i en egen liten bubbla där den ena dagen är den andra lik och där folk är snälla med varann och djur...  

20

Publicerad 2016-06-29 12:34:08 i Allmänt

Läst 20 böcker nu. Så nu har jag läst en för varje unge i alla fall, så det känns bra. Läste de här igår:
 
 
Och nja.... Intressanta om man är intresserad av tiden några 100 år f.kr. men hon blandar in så mycket att själva storyn blir tunn och man får liksom ingen känsla för karaktärerna. 

Trött.nu

Publicerad 2016-06-28 12:23:57 i Allmänt

Alltså, nu har jag varit ledig i över en vecka och är fortfarande så makalöst trött. Jag sover och sover.. 
 
Blir lite stressad av att så mycket tid går åt till att vila och komma ikapp. Visserligen var jag tröttare än jag nånsin varit efter den här terminen men ändå... Måste börja ställa fler alarm än ett nu. Jag vaknar inte av bara ett.. När jag jobbar har jag alltid tre som ringer men trodde att jag kunde unna mig att bara ha ett nu.. Det funkar visst inte. 
 
 

Elavtal

Publicerad 2016-06-28 12:17:40 i Allmänt

Fattar inte, enligt elskling.se ska de visa de bästa avtalen. Och så ringer man direkt till elbolaget och får det billigare?! 
 
Nåja, nu är det tecknat för tre år framöver och det där lilla telefonsamtalet besparade mig över 700 kr/år.. 
 
Nice.

Agility

Publicerad 2016-06-27 23:52:00 i Allmänt

Idag var vi upp och tränade agility jag och One. Det var lite väl varmt så vi körde tre skick på balansen med 100 % träffar och sen provade vi A-hindret för andra gången. Första gången var nån gång före jul tror jag.. Vi kommer att ha lite att jobba med där tror jag... Det var svårt att få till bra steg för henne så nu ska vi ladda upp filmen och få lite hjälpsam feedback på hur vi ska gå vidare. Vi avslutade med raksträcka på hopp, hopp, tunnel, hopp. Och jo, vi provade även däcket några gånger. 
 
Svårt att knäppa screenshot i rätt tidpunkt men men...duktig skrutta var hon i alla fall!  
 
På kvällssidan åkte jag, sis, Andreas och Johnny ner på O'learys och åt. Firade Andreas och kollade lite fotboll. Efter det blev det ännu mer fotboll hemma när Island slog ut England! Vilken bragd!! 
 
 
Har även läst lite till de här dagarna. Uppe i 18 böcker nu. Det går sakta men säkert framåt i alla fall. Nu läste jag några böcker av Ingelin Angerborn. Perfekt för de som vill ha lite läskiga böcker men som inte är alltför läskiga, så att säga... 
 
 
Månfågel, Gengången, Tredje tecknet, Sorgfjäril och Hjärta av damm (som var bäst) är de jag har läst. Alla är fristående och kan läsas i vilken ordning som helst. 
 
Nu lutar det åt att det får bli en vuxenbok igen som lite avbrott. 

Afternoon Tea

Publicerad 2016-06-26 22:06:15 i Allmänt

Är det någon som kan ställa till med kalas och gå all in så är det sis. Idag var det kalas för Andreas och wilmer och det var så mysigt dukat ute i trädgården för alla. Vi hade tur och klarade oss nästan från regn. Det kom lite grann och sen var det över. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hur mysigt och gott som helst!! 

Badmorgon

Publicerad 2016-06-26 22:00:34 i Allmänt

I morse kom vi upp i tid för att hinna ner och simma lite innan frukost. Kan konstatera att One inte kommer att simma frivilligt i år heller... Hur gör man med en hund som tror att det är livsfarligt att förlora fotfästet!? Hon är inte rädd för vatten, inte alls utan hon kan bara inte gå längre än att hon känner botten... 
 
Till och med Meya var ner och simmade en sväng, alldeles frivilligt.  Kors i taket. 
 
 
 
Det var helt okej i vattnet efter ett tag så nästa gång blir det till att bada för mig också. Fegade lite idag.. 

Midsommar

Publicerad 2016-06-25 20:21:07 i Allmänt

Hade en mysig midsommarafton tillsammans med familjen och släkten. Kusinerna, mostrar och morbror med familj samlades hemma hos mamma och pappa och vi var väl ca 30 Pers tillsammans. Otroligt hur mycket folk som kan sväljas i huset, ibland känns det ju trångt när det bara är vi i familjen... Strålande sol och jättevarmt, så alla var glada utom jag över det.. ;)
 
 
 
Riktigt roligt att träffa kusinerna igen!!
 
Cyklade hem i den ljumma sommarnatten och landade i sängen kl 2. Idag blev det inte en lika skön cykeltur tillbaka efter bilen... Galet varmt... Var och köpte present till morbror och sen träffades vi alla i lottefors för att fira Dan på födelsedagen.  Efter det övningskörde jag med Ida en sväng. 
 
Blir nog en tidig kväller idag.. Har äntligen köpt nya flytleksaker till hundarna så nu kan vi börja simma ordentligt på morgnarna innan folket kommer till badplatsen. I år hoppas jag verkligen att One kommer att börja simma också. Den önskan slog ju inte in förra eller förrförra sommaren heller, men skam den som ger sig! 
 
 
Hon ser ju inte supertaggad ut direkt... 

Älskade Danny

Publicerad 2016-06-24 16:00:19 i Allmänt

Jättebra bok som tar upp det viktiga ämnet hemlösa hundar! Blandat med lite kärlek, konflikter, nya bekantskaper och framför allt hur mycket en hund betyder!
 
 
Varit lite på latsidan med läsningen nu några dagar. 13 böcker lästa nu i alla fall. 

Ockupant

Publicerad 2016-06-24 15:56:00 i Allmänt

Min oanvända hundgård har fått en oväntad ockupant i form av grannens katt... Den klättrar upp och hoppar ner i den och sen ligger den där på ett av borden och tvättar sig och myser på...
 
Ja, det är väl bra att den nyttjas av någon... ;)
 
 
En dålig bild men ville inte gå så nära och skrämma den när den har så mysigt... ;)
 
 

I did it!

Publicerad 2016-06-22 17:05:41 i Allmänt

Kan inte beskriva hur många stenar som rasade av mina axlar just nu!! Efter tre veckors gruvsam väntan kom äntligen tentaresultatet, OCH jag klarade den!!! Jag kan inte fatta att det är sant! Var till 99% säker på att jag inte klarat den. Den lilla procenten var det enfaldiga hoppet som vägrar överge en typ.. Har inte fått veta några poäng, och ärligt talat så bryr jag mig inte. Allt som betyder något är att jag blev godkänd och slipper göra om den i augusti. 
 
Känns så himla gott att jag klarat allt denna termin som har varit. Jag har ju verkligen försakat massor av saker för att se till att det inte blir någon rest på något, eftersom trycket har varit så högt hela terminen ändå. Så känslan efter tentan, när jag inte ens hann göra alla uppgifter var ju inte på topp. Och i slutet av terminen var jag så trött och sliten och funderade på om jag skulle fortsätta eller inte.. Men nu ska jag ta sommarlov på riktigt, och inte oroa mig för någonting på åtta härliga veckor. Sen blir det en termin till av heltidsjobb och 85% studier och efter det kommer jag nog aldrig mer att plugga igen... 
 
Om jag kör på nästa termin så har jag dubblat min yrkeskompetens, och kommer bli fullt behörig i alla teoretiska ämnen i åk 1-6. Det går baske mig inte av för hackor... 
 
Nu blir det till att sammanstråla med grannarna och göra sommarfint på badplatsen. 

Arvet efter dig

Publicerad 2016-06-20 22:57:50 i Allmänt

Har längtat och gruvat mig (för då är det ju slut liksom..) för att läsa den. Älskade första boken, Livet efter dig, och den här var nästan lika bra. Och den första var bland det bästa jag läst. Så den här får också riktigt högt betyg. 
 
 
 
 
 
 

Hanas resväska

Publicerad 2016-06-20 14:35:44 i Allmänt

Vilken gripande bok om en judisk flickas öde under andra världskriget. Och den är skriven på ett sånt sätt att både vuxna och barn kan läsa den! Verkligen läsvärd!
 
 
Har även läst en Sune-bok. Vet inte om författarna har tappat stinget lite eller om man bara är mättad men tycker inte att den var så rolig som jag minns att de tidiga böckerna var..
 
 
Elva böcker lästa nu. Bara barnböcker. Nu blir det nog lite böcker för vuxna ett tag. 
 
 

Möhippa

Publicerad 2016-06-19 18:23:13 i Allmänt

Igår var det dags för Elins möhippa.  Vi höll till vid rullsands camping och havsbad och även fast regnet verkligen öste ner hela dagen så blev det en toppendag!  
Det var verkligen jättefint där, och maten var sååå god. Bland det bästa jag ätit! 
 
Elin blev riktigt överraskad och fick under dagen bla genomföra en miniklassiker. Det kan inte ha varit så trevligt att simma i havet men det gjorde hon! 
 
 
På vägen hem så sprack det upp och himlen blev så där fantastiskt vacker. Det är synd att man inte kan fånga det riktigt på kort.
 
 
 
Nu laddar vi batterierna för att köra igång ett bättre hälsosammare liv imorgon. Det ska bli så skönt att få ägna tid åt mig själv och hundarna fullt ut nu. Den här terminen har kilona lagts på och det känns helt för jäkligt. Jag har helt enkelt inte orkat sköta mat och motion samtidigt som jag har pluggat så mycket och jobbat. Nu i sommar ligger fokus på att hitta tillbaka till goda vanor och att få till hållbara sådana så att jag inte halkar tillbaka till dåliga när höstterminen börjar. Jag kommer ju fortsätta jobba 100 % och plugga 85 % då så jag måste vara bättre förberedd än vad jag var nu på att orka och bättre planera mat, motion, jobb och plugg. 
 
Vet ju att jag felat mig själv denna termin, och det känns bittert med tanke på allt slit jag faktiskt la ner på att gå ner. Men samtidigt så försöker jag att inte slå ner mig själv för mycket pga det. Det leder ju ingen vart ändå..  OCH,  det handlar ju inte om ALL den vikten, det här är ju de kilon jag har gått upp under det här halvåret. Kunde jag då, så kan jag ju nu. Så nu jäklar kör vi! 
 
 
 

Sommarlov!

Publicerad 2016-06-17 15:40:47 i Allmänt

Så efterlängtat, och ändå så känns det inte som att det är dags redan.. Men nu är det äntligen semester! 
 
Firade in det lite i förväg igår med Anna. God mat,  lite vin och en massa prat och skratt! Underbart! 
 
 
Även fast regnet öste ner så kunde vi sitta ute en stund innan det blev för kallt. 
 
 
Läsutmaningen går bra, har hittills läst 9 böcker. 
 
 
Har nu senast läst vargbröder-serien på sex böcker. Sååå bra!! Spännande och riktiga bladvändare!! Blev överlycklig när jag såg att hon skrivit en annan serie men de hade bara första delen på skolans bibliotek men ska kolla om de inte har dom på stadsbiblioteket.  Och så får man hoppas att dom är lika bra! Har läst en mindre bra bok också, Zombiedjur. Tur den inte var så tjock... ;) 
 
Träffade en elev igår och han var redan inne på sin andra bok... Om alla 19 ungar ligger i lika mycket som han ligger jag risigt till... ;) men hur underbart är det inte att ungar vill läsa?!? 

Två år och en hel livstid

Publicerad 2016-06-15 00:19:00 i Allmänt

14e juni kommer nog alltid vara ett datum som klingar lite illa för mig. Det var då, för två år sedan, som jag och Takida körde vårt sista agilitylopp tillsammans. På SM, och vi gick in på en tiondeplats på det loppet. Det var sån härlig känsla hela loppet. När jag stod där på startlinjen var jag inte ens så nervös. Bara taggad att gå in och köra. Och den känslan var jag inte bortskämd med att ha när jag skulle in och köra...
 
Det gör mig ledsen ibland att tänka på hur många lopp jag förstörde genom att vara så nervös eller bara dålig. Men vet ni, Takida brydde sig inte om det. Takida älskade att köra agility med mig. Och jag älskade att köra agility med henne. Att hon alltför sällan fick komma till sin rätt i resultatlistor pga mina tillkortakommanden spelar ju egentligen ingen roll. I min och hennes värld, var hon alltid den bästa av dom alla! Och va sjutton, vi kvalade SM flera år, blev dubbelchampion och tog en plats till EO fast hon bara var med på två tävlingar under kvalperioden...
 
Det jag saknar allra mest är inte att köra agility med henne, utan att se hennes ögon fullständigt lysa av lycka när vi gjorde det. Hur hon kastade sig över sin leksak och verkligen tyckte att hon var bäst. Jag saknar det oerhörda lyckoruset vi upplevde tillsammans. Och visst, vi tränar andra saker, och hon tycker att hon är bäst då med, men agility stod högst upp på hennes lista också.. 
 
Takida är verkligen mina drömmars hund, och det med eller utan agility, och det kommer hon alltid att vara!! 
 
 
 
 

Svar

Publicerad 2016-06-14 17:19:44 i Allmänt

Har fått svar på meyas blodprov nu. Nåt av proven låg utanför normvärdet men inget anmärkningsvärt. Och. Njurarna visade normal funktion! Det som jag var så rädd för! Känner mig riktigt glad och tacksam just nu. 
 
Nu kan jag släppa all denna oro och fokusera på att få medicineringen till inkontinensen att fungera som allra bäst. 
 
Och bara tre jobbdagar kvar nu. Tack och lov! 

Exemplarisk patient

Publicerad 2016-06-13 14:33:09 i Allmänt

Det blev meyas omdöme idag. Klart hon är det när hon är exemplarisk för det mesta.. ;)
 
Nu har vi tagit blodprov som ska kolla upp det mesta och förhoppningsvis får jag svar imorgon. 
 
Känns skönt att allt kollas upp, jag blir ju så himla orolig och ledsen när allt inte är bra, och fantasin skenar. Nu är det bara att hålla tummarna. Och mysa. Det tycker Meya om!

Ledsen...

Publicerad 2016-06-12 11:18:53 i Allmänt

Känner mig ledsen. Jag är rädd att det är något mer/annat som felas Meya. En gnagande känsla i magen.. Ska ringa veterinären imorgon och få lite prover tagna. Förhoppningsvis så är det inget. 
 
 

Andra boken

Publicerad 2016-06-10 18:49:51 i Allmänt

Blev en till idag.... Älskar den här utmaningen!!! 
 
 
En fin berättelse om hur kärleken till en hund kan öppna upp för nya vänskaper som i sin tur kan hjälpa till att lindra saknaden efter en mamma som lämnat. 

Första boken

Publicerad 2016-06-10 15:33:27 i Allmänt

Jag får ju läsa både vuxenböcker och böcker i ungarnas åldersgrupp i läsutmaningen. Idag efter jobbet läste jag den här:
 
 
En fin berättelse om vänskap men ännu mer om hur det är att behöva fly för sitt liv. Helt klart läsvärd, för stora och "små"!! 
 
 

Sommarlov!

Publicerad 2016-06-09 23:43:02 i Allmänt

Inte för mig, men för ungarna iaf!! Tack och lov slutade det att blåsa på värsta viset och det blev en fin avslutning i kvällssolen. 
 
Känns inte som om sommarlovet för mig själv bara är en vecka lite drygt bort. Känner mig så himla sliten och trött så det tas tacksamt emot. 
 
Meya har börjat äta medicin nu mot inkontinens.  Jag hoppas verkligen att det ger snabb effekt och att det kommer fungera bra framöver. Känns jobbigt, men jag tror det främst beror på att jag blivit påmind om att hon faktiskt är till åren. Min älskade fraggelhund. 
 
I helgen blir det kennelträff hos ninnie. Det ser jag fram emot!! Älskar att umgås med det där gänget! Kan behöva den energiboosten nu när jag mest bara är trött! 
 
Nu ska jag hoppa i säng så jag är pigg till veckans sista arbetsdag imorgon!  Imorgon börjar även den stora läsutmaningen!  Jag har ju utmanat klassen i vem som kan läsa flest böcker i sommar, dom tillsammans eller jag. Har en redig bunt böcker redo att läsas! Tjohoo!! 
 
 
Fina avslutningspresenter från härliga ungar och föräldrar!  

Oh well...

Publicerad 2016-06-08 16:48:11 i Allmänt

Fasiken, Meya läcker... Det blir inte bättre, jo lite har det blivit men långt ifrån bra..  Pratade med veterinären och eftersom vi är på åttonde dagen med antibiotika så sätter vi nu in inkontinens -medicin. Ska hämta ut det i idag så får vi börja till kvällen. 
 
Hoppas att hon svarar bra och att dosen blir lagom redan från början. Det är inte roligt att vara Meya just nu... Hon har ju både säng- och soff-förbud. Och det är inte populärt. Jag längtar också väldigt mycket tills vi hittar en balans i det här... För om blickar kunde döda.... ;) 
 
 

Nedräkning

Publicerad 2016-06-07 23:57:10 i Allmänt

8 arbetsdagar kvar. Må dom gå fort.
 
Meya svarar bra på antibiotikan så det är skönt. Läckandet är mindre och inatt var det ingenting i bädden. Hoppas hoppas att det bara är urinvägsinfektion!  Ska ringa veterinären imorgon och kolla när jag ska lämna in nytt urinprov.
 
Som krydda på moset så fick Takida ett återfall med ryggen... Fan, det som varit bra sen februari. Bot-täcke och medicin verkar hjälpa i alla fall så håller tummarna att det fortsätter så. 
 
Ja, det var väl allt elände för den här gången.... Nu sängen, klockan är snart tolv och det kommer bli en trött fröken imorgon annars. 

Extra dag!

Publicerad 2016-06-06 12:01:38 i Allmänt

Fick en extra dag ledigt iom Sveriges nationaldag! Lovely! 
 
Tvättmaskinen går på högvarv och jag försöker röja inne så mycket det går. Ute skiner solen så det känns helt okej att vara inne ;) 
 
Önskar att jag bara en dag fick prova på hur det kändes att faktiskt gilla och njuta av värmen. Men mest av allt önskar jag att sommarlovet låg på hösten ;) åh vad jag skulle njuta av att vara ledig då! 
 
Igår övningskörde jag med Ida igen. Vi tog småvägarna runt byn och sen Bolle och ner mot Björktjära. Där bytte vi och jag körde storvägen och så bytte vi igen. Det gick bra. Ida tyckte att det gick superbra att växla nu och det gjorde det. Är inte så nervös faktiskt när jag sitter bredvid. Men så åker vi inte så fort än heller ;). 
 
 
Fick ju träffa lilla samuraj i lördags för första gången. Riktigt gullig liten sak! Till och med Meya gav godkänt. 
 
One och ninja fick köra lite agility också. Oj, vad mycket vi behöver träna på... Just nu känns det som om vi aldrig kommer att bli startklara... Men det är klart, det blir man ju inte heller om man inte tränar särskilt ofta så det måste vi ändra på... 
 

Njuter

Publicerad 2016-06-04 17:32:49 i Allmänt

Kan inte nog förklara hur mycket jag njuter av terminens första lediga helg! Jag har ingenting att plugga, och veckan som kommer är redan planerad på jobbet. 
 
Jag behöver inte göra någonting alls. 
 
Jag har iofs massor att göra. Men ingenting som måste göras just nu. Ingen stress över att alltid ha något som behöver bli klart. 
 
Ibland behövs det inte mycket för att vara lycklig. Och jag njuter. 

Imorgon

Publicerad 2016-06-03 20:11:59 i Allmänt

Imorgon blir det äntligen lite agilityträning!!!  Hoppas att det svalare vädret håller i sig!!! 
 
Skyans min när jag funderade på att sluta gosa med henne och istället gå ut och klippa gräset.... :D 
 

Bästa klassen!

Publicerad 2016-06-03 14:53:46 i Allmänt

Idag firade vi, ungarna och jag. Att jag har pluggat klart för denna termin men mest för att jag tycker så mycket om dom! 
 
Så efter lunchen tog vi en promenad ner till biltema så jag kunde bjuda på mjukglass! Även fröken åt mjukglass så alla var nöjda! ;) 
 
När vi kom tillbaka så fick vi beskedet att klassen var en av de tre klasser i hela kommunen som samlat in mest pengar per elev till majblomman!!!  Sååå stolt över dom! Så då kändes det extra härligt att vi firat! 
 
Nu är det äntligen helg! Jag ska städa och röja här hemma och framför allt ska jag städa bort alla pluggsaker och böcker som belamrat vardagsrummet de senaste månaderna!! Ska bli så skönt att slippa se det på ett tag! 
 
Imorgon ska jag träffa Sofia och träna lite agility!! Det var inte igår! Och en av de allra bästa sakerna med denna helg är att den är extra lång och vi är lediga på måndag!!! 
 
Meya har fått sin andra dos antibiotika i morse så om nån dag bör jag se om det ger resultat. Jag hoppas verkligen det!!! Mitt hjärta, min fina gammeltant! Går ju bara inte att hon inte är bra!! 
 
 

It's over!

Publicerad 2016-06-02 22:20:31 i Allmänt

Nu är tentan gjord, och den gick antagligen åt skogen men jag kunde inte göra annorlunda. Jag skrev nonstop i fem timmar och hann ändå inte göra alla uppgifterna. Och då är inte chansen så stor att jag får ihop tillräckligt med poäng..  Och de uppgifter jag inte hann var flera på samma område. Och får man inte tillräckligt med poäng på ett av de fem områdena så åker man på omtenta på rubbet. Pratade med en annan kille i studiegruppen och han hade inte heller hunnit klart så det var inte bara jag... 
 
Tentan kommer rättas och inom tre veckor från nästa vecka bör jag ha svar så då vet jag hur det gått. Omtenta är inte förrän i augusti och det innebär att jag nu är LEDIG FRÅN ALLA STUDIER I MINST NÅGRA VECKOR!!!!!! Och bara 10 jobbdagar kvar på det! Så jäkla skönt!!
 
Och Meya då, provsvaren visade urinvägsinfektion så nu blir det antibiotika i tio dagar, om hon fortfarande inte kan hålla tätt då så blir det behandling för inkontinens. I värsta fall om det inte hjälper blir det ultraljud och undersökningar för att utesluta cancer..  Så nu håller vi tummarna att Meya "bara" har urinvägsinfektion!!! 
 
Nu sängen! 

Enough

Publicerad 2016-06-01 22:28:14 i Allmänt

Ger upp och går och lägger mig. Det som inte sitter kommer inte att gå in nu i alla fall. Imorgon är det tenta och sen äntligen är det slut på plugg för den här terminen (ev omtenta i augusti först..) Kan inte fatta att det är sant!! Jag kommer att ha ett liv igen! Jag kan vara social på helgerna och när jobbet är slut så är jag ledig!!
 
Halleluja! 
 
Var till veterinären med Meya idag. Får svar på prover imorgon.  Håller tummarna att det inte är så farligt. 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela