takidasky

Sista veckan..

Publicerad 2017-02-27 22:09:00 i Allmänt

Sista veckan på jobbet nu. Så galet mycket att göra. Planeringar, elevinfo, material ska lämnas över och sen ska jag städa bort mig själv på det. Lär bli sena dagar framöver. Idag var jag tvungen att sluta halv fem för att hinna hem och iväg och simma hundarna. 
 
 
Sky blev less på att simma de sista minuterna och för att visa sitt missnöje passade hon på att hugga den upplyfta rampen när hon simmade förbi några gånger..  helt normalt och logiskt typ...
 
 
Ingen mening att boka in simning igen förrän på lördag... Men sen blir det sportlov en vecka innan nya jobbet börjar. Spännande ska det bli. 

Tankat energi

Publicerad 2017-02-26 22:23:00 i Allmänt

Vilken härlig helg jag haft. Igår morse hämtade Linda upp mig och så brassade vi ner till Gustavsberg och Gabrielle för en miniweekend tillsammans! 
 
Väl framme så var vi ju tvungen att skåla för att vi äntligen fått till det att ses..
 
 
Efter massa prat knatade vi ner till hamnen och käkade lunch på bistron.
 
 
Efter det tog vi en prommis hem och pratade i massor innan vi lagom till Loreen satte oss ner och åt middag. 
 
 
Och efterrätt..
 
 
Och lite mer bubbel kvällen till ära...
 
 
I morse sov vi länge innan vi åt frukost i två timmar typ och pratade ännu mer. Älska nybakat bröd, såååå lyxigt!
 
 
Innan vi åkte hem var vi in på ittala och jag unnade mig dessa två. 
 
 
Så himla gott att få spendera helgen med dom här! Sån energiboost!! Fatta att jag och Linda känt varann i 23 år och vi tre i 20 år i år! Halva livet ju! 
 
 

People everywhere..

Publicerad 2017-02-19 22:23:03 i Allmänt

Idag var vi ner och gick prommis på stan med Anna. Tänk va dåligt med sån miljöträning One har fått, typ ingen och de andra har ju inte varit ute på på flera år. Så idag har vi mött fler människor än vad vi gör på en månad eller mer i vanliga fall här i byn. Så bra träning för One, att inte få hälsa och att välja bort det vid möten.
 
Mitt emellan Takida och Sky strosade hon på lillskruttan och även fast hon blev så glad vid mötena, ffa när det var barn så hejdade hon sina impulser och försökte inte hälsa. Låter lite väl fjantigt att jag blir glad för det men de som känner One och hennes stora stora kärlek till alla vet att det är faktiskt rätt stort att hon själv väljer att motstå frestelsen...  😂 
 
 
Lagom blöta och lortiga åkte vi hem och jag skyndade iväg på årsmöte på klubben. Tvätt och annat trök fick avsluta denna söndag. 

Glada hundar!

Publicerad 2017-02-16 21:03:32 i Allmänt

Oj, vad glada de blev hundarna när vi svängde in på Utomskogens hundcenter! Sky fick i vanlig ordning simma först och sen Takida och One. Så nu är det tre nöjda trötta tjejer som sover gott. 
 
 
 

De finaste

Publicerad 2017-02-16 16:02:54 i Allmänt

 
 
Mina fina fyra. Idag blir det simning igen. Äntligen! Ny leksaksanka och godis till skyan är inköpt. Woop Woop! 
 
 

Simpaus

Publicerad 2017-02-11 23:03:46 i Allmänt

Både takida och sky är i höglöp så vi avvaktar lite med simningen tills det är över. Tråkigt nu när man vant sig vid att vara iväg två gånger i veckan. Men snart så.. 
 
 

Skogen..

Publicerad 2017-02-11 23:00:11 i Allmänt

Äntligen har jag hittat en runda att gå runt i skogen. Så jag slipper vända och gå tillbaka samma väg igen. Så länge det är så här mycket snö kommer jag hitta runt. Är ju alldeles för bra på att gå vilse i vanliga fall..  
 
 
 
 
 
 
 

Häng med Kalle

Publicerad 2017-02-05 12:10:00 i Allmänt

Det är jag till vänster.... Kalle till höger. Kalle och fru är på middag hos mig och min man. Vi åt bil och drack servettvatten. 
 
 
Sen slogs vi lite. Och åt pingisbollar som var isglass. Och sen gjorde vi alltihopa igen. Och igen. Och igen... Men ibland slogs vi bara. Jag förlorade varje gång. Nästa gång ska jag välja en större dinosaurie...😜

För mig..

Publicerad 2017-02-04 17:06:11 i Allmänt

Hittade en blomkruka som var som gjord för mig idag på mobackes.. 
 
 
Men 159 kronor...  typ näe liksom. Det är ju vad nästan 4 billiga blommor kostar... Spar pengarna till det istället 😊
 
Åt och fikade med Anna på Lilla K i över tre timmar innan jag åkte hem och slog in paket. Ikväll ska Pelle och krille f firas. 
 
Var ut på öa idag och letade sten, så nu får de även en varsin sten och denna lapp 😉
 
 

Simning och promenad

Publicerad 2017-02-02 22:39:49 i Allmänt

Var iväg och simmade hundarna ikväll. Först simmade sky och sedan de andra två. Och själv gick jag visst 3,8 km under tiden. 
 
 
Sky är så rolig. Hon muttrar under tiden och extra mycket grälar hon när hon simmar förbi och blänger på rampen som är uppvikt... 
 
Plus att hon brukar få en godis med jämna mellanrum och ikväll hade jag glömt att ta med... Som tur var hade Berit lite som vi kunde få för det var inte heller populärt att jag inte hade nåt... Men förutom muttrandet så är det en glad, tillfreds sky som gillar det hon gör så hon kommer få fortsätta simma själv och de andra två tillsammans. 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela