takidasky

Tre år..

Publicerad 2017-03-22 22:35:12 i Allmänt

Tre år med den här vid min sida. Så mycket kärlek hon hunnit sprida på den tiden.... Finaste one..
 
 

Fullproppat

Publicerad 2017-03-15 21:10:38 i Allmänt

Efter tre dagar på nya jobbet är huvudet alldeles fullproppat med intryck och info... Ska bli skönt med helg om två dagar och få smälta allt i lite lugnare tempo.. 
 
I söndags tog jag tåget till Gävle med Wilmer och Erik.  Ja, mamma var också med. Vi gick på fängelsemuseet och sen fick jag och mamma lite tid att gå i affärer och pojkarna jagade pokemon.  Win-win liksom. 
 
 
Om ni inte har varit, så åk dit. Så mycket spännande! 
 
 
Mysigt att få rå om killarna lite extra. 
 
I tisdags var vi iväg och simmade. Nu har vi ändrat om att sky simmar med takida och one får simma själv. Funkar riktigt bra. Problemet är bara att få upp one ur bassängen nu... Och att hålla henne ur den resten av tiden vi är där... Helt galen...
 
 
Idag gick jag första promenaden här hemmikring i bara joggingskor!  Woop Woop! Blött och kladdigt men så skönt att slippa kängorna. 
 
Känns som om våren verkligen är här nu!!! Kommer säkert komma snö, som det brukar, men nå mer vinter känns det inte som det kan bli igen! Så skönt!

Vår i luften!

Publicerad 2017-03-10 15:23:21 i Allmänt

Vilken härlig dag!! Solen skiner, snön smälter och man kan riktigt känna våren. Åh så jag hoppas att det fortsätter så! 

Det gick ju bra..

Publicerad 2017-03-08 18:31:01 i Allmänt

Startade gårdagen med att kräkas, frysa och ha ont i hela kroppen. Var skitdålig. Och idag är jag typ bra. Lite ont i kroppen bara. 
 
Konstiga kropp. 
 

Laddar batterierna

Publicerad 2017-03-06 14:02:29 i Allmänt

Denna vecka går ut på att ladda batterierna. Om en vecka börjar jag nya jobbet och vill vara så pigg och alert det bara går inför alla nya utmaningar som kommer med det.  En helt nya läroplan och nya kursplaner att sätta mig in i. Nya kollegor och nya elever att lära känna. 
 
De sista veckorna var rätt slitiga som sig bör när man ska avsluta en massa. Jag hade en fantastisk avslutning med klassen, mina fina goungar... Jag har nog inte riktigt fattat att jag inte ska träffa dem varje dag fortsättningsvis... 
 
 
 

Nio lediga dagar

Publicerad 2017-03-03 21:45:00 i Allmänt

Vilket innebär så mycket mer tid med de här...
 
 
Synd bara att jag i vanlig ordning börjar lovet med att bli sjuk... Men slipper iaf att kliva upp tidigt... Tjohoo!!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela