takidasky

Dönje.

Publicerad 2018-09-16 21:59:23 i Allmänt

Ibland stannar man upp och faktiskt SER hur vackert man bor!
 
 
 

Skräck!

Publicerad 2018-09-16 21:57:00 i Allmänt

Hade två skitjobbiga dagar i veckan. Först ena dagen går jag rakt på en huggorm och dagen efter en snok. Blev så himla rädd och kan inte fatta det. Har inte sett en endaste orm i år och så detta. Fy sjutton! Är så glad att hundarna klarade sig från huggormen! Alla tre svartvita hade ju sprungit förbi den när jag såg den..
 
 

Bra helg!

Publicerad 2018-09-16 21:52:00 i Allmänt

Haft en sån bra helg. I lördags var vi iväg och tränade med Nalin och Maggan och One var så duktig på balansen. Så skönt efter att hon misslyckats på båda loppen i Timrå. 
 
Och idag hade vi ännu en bra träning tillsammans med Malin, Maggan och Carina. Så mycket vi inte kan men slalom var riktigt bra idag! Och hur mysigt var det inte att avsluta med soppbrunch ute tillsammans!? 
 
 
 
Har hunnit med långa sköna turer i skogen och jisses va svamp jag hittat!! Imorgon ska vi åka och plocka!! 
 
 
 
 
 
 
 

Garagerensning

Publicerad 2018-09-11 20:41:15 i Allmänt

Började att gå igenom alla kartonger i garaget men kom av mig när jag hittade ett gammalt fotoalbum från 1996 och 1997. Nostalgi deluxe! Skrämmande att det där som inte känns sååå länge sen faktiskt är mer än halva livet sen. Och att jag är ungefär lika gammal som ida är nu. Himmel.... 
 
 
 
 
Och bildtexten till den här bilden... hahaha...!
 
Men fick ihop två säckar i alla fall. Och äntligen kom jag mig för att slänga massa av den kurslitteratur jag köpt på mig genom alla år. Så skönt! Tog även in en gammal kaffeservis som jag ärvt och diskade upp. Nu ska allt användas och inte längre ligga i kartonger. Det är slut på att vara så rädd om saker att man inte ens vågar använda dom! Det kommer ju inte till nån glädje alls om man gör så. 

Helg i Myssjön

Publicerad 2018-09-10 18:29:00 i Allmänt

I fredags packade vi in oss i bilen. Jag, Wilmer, Erik, mamma, hundarna och så Doris och brassade upp till Myssjön. Vi kom upp lagom till en sen middag innan vi bara myste på under kvällen med spel och tv. 
 
På lördagen fick vi sovmorgon och eftersom det på pm:et var beräknat att kl 1 skulle börja 14.20 så åkte vi dit till strax före 14. Det blev en lång väntan men runt 17 fick vi äntligen starta. I hopploppet fick vi en femma på en rivning men det blev vinst då det bara var jag och en till som kom runt. Kändes himla surt med ännu en jäkla femma... I agilityloppet var det inte mycket som fungerade men vi kom i mål på 15 fel... 
 
Görhungriga var vi hemma i stugan till åtta där mamma väntade med tacos och ett glas rött. På kvällen blev det lite mer yatzy och spel. 
 
På söndagen var det beräknat att börja runt 13. Det finns ju ingen täckning i stugan så vi åkte in till dess. Vi behövde inte vänta lika länge utan allt som allt var vi hemma till stugan till 17 igen med två disk i resultat... Mellan allt som blir fel finns det ju några riktigt bra bitar att glädjas åt iaf men satan i gatan va less jag är på klass 1 nu... 
 
Fina och jättestora rosetter hade dom i alla fall!
 
 
Sky och Doris lekte och lekte...
 
 
Älskar den här hunden. Hon har sån humor. Och är en sån tvättäkta ögontjänare...
 
 
Våra trogna supportrar. Inte ett gnäll fast det blev så himla långa och tråkiga dagar för dom. 
 
 
Allt som allt en jättemysig helg men önskar att vi fått längre tid i stugan. Var hemma runt kl 20 igår och då blev det lite valvaka innan sängen. Skönt att komma hem till min säng, sovit som en kratta hela helgen på soffan så i morse var huvudvärken där som ett brev på posten. Gick inte över trots piller så det blev sängen direkt efter jobbet. 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela