takidasky

Reclaiming

Publicerad 2019-02-26 20:26:13 i Allmänt

Idag tog vi tillbaka skogen. Ingen har åkt i skidspåren på flera veckor och det finns knappt kvar efter allt töande. Så skönt att vara omsluten av skogen igen. Bara gå och låta tankarna komma och försvinna. 
 
Och en dag närmare lovet. Så skönt! 
 
 
Tycker det var så fint omslag på den här universitetskatalogen. Nästan så man önskar att man var 19 och kunde dra iväg och prova på Winchester... 
 
 

Typ 3 veckor

Publicerad 2019-02-25 22:15:22 i Allmänt

Bara 3 veckor kvar tills jag får krama om den här igen. Overkligt. Som jag längtar.  
 
 

Skön söndag

Publicerad 2019-02-25 22:11:51 i Allmänt

Några timmar i skogen med fint sällskap, en eld, sol och blå himmel kan göra under för måendet.
 
 
 
 
 
 
Och så underbart att se barmark igen. Det finns hopp med andra ord.. nu är det en vecka kvar till sportlov! Längtar! 

Minnen

Publicerad 2019-02-22 22:35:16 i Allmänt

Nästan varje dag dyker dom upp. Små minnen på fb. Jag längtar tills jag bara kommer bli glad och le åt dom.
 
Som dom här två. Min största bedrift som hundtränare, att klara vp med Sky. Får lyckorus bara av att tänka tillbaka på det. Och det andra, från tiden innan operationen när vi hade alla drömmarna kvar om hur framtiden skulle domineras av agilityn. Så glad att vi fick en tid tillsammans på agilityplanerna i alla fall. 
 
 
 

.

Publicerad 2019-02-21 20:30:00 i Allmänt

Började gå igenom lite papper som blivit liggande över Sky. Jag blir så himla ledsen. Och arg. Så jäkla arg. Dumma förbannade skitcancer. Allt gick så fort. På bara några veckor var hon borta. Jag saknar henne så mycket. 
 
Jag mår fortfarande dåligt över att jag inte kunde skydda henne från det här. Det gör ont och är så svårt att acceptera. För det var ju mitt jobb. Det var mitt ansvar att hålla henne trygg.
 
Och samtidigt vet jag, att vissa saker rår man inte på. Jag kunde inte göra något. Jag hade inte kunnat göra något annorlunda. Mot den här cancern stod vi alla maktlösa. 
 
Men så svårt det är att acceptera det.. 
 
 
 
 

Nya tavlorna

Publicerad 2019-02-19 20:14:20 i Allmänt

 
 
Blev så nöjd med tavlorna. Den stora var på nära håll rätt storpixlad men är jättefin på lite avstånd. 
 
 

Jag saknar dig.

Publicerad 2019-02-14 22:11:00 i Allmänt

 
Så himla mycket.
 
Jag saknar din blick, din galenskap och att räkna till fyra när vi är i skogen, eller när jag plockar fram ben. Jag saknar dig på andra sidan sängen på din kudde. Jag saknar dig i hörnet i soffan. Jag saknar att du alltid var först in och ut ur bilen. Jag saknar ditt pipande när vi närmade oss dina favoritställen. Jag saknar ditt buffande när du ville ha mer gos. Jag saknar hur mycket du tyckte om de särskilt utvalda i ditt liv.
 
Jag saknar dig. 

Bra helg!

Publicerad 2019-02-10 17:24:00 i Allmänt

Jag och hundarna har haft en toppenhelg i Västerås! Bubbel på stan och bio i lördags och sen mest hemmamys. Västerås är en mysig stad!
 
 
Typ enda kortet jag knäppte i helgen. Jaja...
 

Hej ljuset!

Publicerad 2019-02-07 17:19:15 i Allmänt

Älsk på att det är ljust långt efter fyra nu! Livet känns så mycket lättare när jag får min dagliga dos av skogen! 
 
 
 
 

Nya tavlor

Publicerad 2019-02-04 20:50:27 i Allmänt

Råkade beställa tre till förstoringar i svartvitt. Denna gång i familjetema. Beställde även en stor förstoring av ett kort jag tog förra eller förrförra vintern. Hoppas den blir bra. Svårt med skärpan när det är taget med mobilen på avstånd. Ville beställa några till men fick behärska mig. Blir ju svindyrt med ramarna till... ska väl ha något att lägga pengarna på nästa månad också... 
 
Lite försent kunde jag även fira pappa på födelsedagen då ölen jag beställt kommit. Hittade de här två sorterna när jag sökte runt. Hoppas de smakar... man var ju tvungen att beställa 15 st minimum.. 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela