takidasky

Mina hjärtan

Publicerad 2017-11-19 21:29:14 i Allmänt

Den här bilden dök upp i minnesflödet på fb idag. Åh vad jag saknar Inka. Och dom där två, dom förstod varandra på ett sånt fint sätt. Det var liksom en annan kaliber och andra livsprioriteringar än vad de svartvita har... ;D 
 
 
Så här sov de framför brasan tillsammans. Goaste i världen. 

Leka lite

Publicerad 2017-11-18 18:58:07 i Allmänt

Tycker det är så roligt att leka med filter på en del kort. Smådrömmer om att få lära mig lite på riktigt det här med att fota och redigera. 
 
 
Och sen har man den här skönheten då 
 
 
Nu håller jag tummarna att det inte regnar alltför mycket så att det blir halt även i skogen. Det är så himla skönt att bara få gå utan att halka och man behöver inte oroa sig för hundarna. 

Hektisk vecka

Publicerad 2017-11-17 22:24:25 i Allmänt

Åh så skönt med fredag! Jag har varit iväg varje kväll hela veckan så nu ser jag fram emot att vara hemma och hinna ikapp med allt. I måndags simmade vi, tisdag var det föreläsning på klubben om fysträning,  onsdag agilityträning, torsdag bio och ikväll simmade vi igen. 
 
Det är så roligt att se Sky med Berit. Hon är ju rätt sparsam med att visa ömhet Sky, och hittills kan man räkna på några fingrar de personer hon faktiskt tycker om. Och ikväll när Berit står och blåser henne torr så ser jag hur hon inte kan hålla sig utan bara måste attackpussa Berit litegrann. Lilla gumman, man blir glad i mattehjärtat då! 
 
Idag var vi iväg till skogen och fick veckans första promenad i dagsljus. Tack och lov var det halkfritt i skogen och hundarna kunde vara lösa och springa. En skön kontrast mot hur vi halkat runt de senaste dagarna. 
 
 
 
 

Bästa

Publicerad 2017-11-15 22:08:40 i Allmänt

Efter en dag jag helst vill glömma fort så var det helt fantastiskt att få spendera några timmar på agilityträning med One. Precis vad som behövdes för att vända känslan den här dagen. Hon var så duktig lillskruttan. En övning vi inte kunde på Annika-kursen grejade vi nu. Så nöjd! 
 
 

Simsim

Publicerad 2017-11-14 17:41:39 i Allmänt

Hundarna är så nöjda med att vara igång med simningen igen. 
 
 
 
Känns skönt även för mig att veta att dom bygger muskler och blir starkare nu när mörkret gör att det blir många koppelpromenader.

Första snön

Publicerad 2017-11-13 16:53:04 i Allmänt

I lördags kom den första snön när vi var i skogen!
 
 
Doris var också med
 
 
Hon är så söt med sina prickiga ben.

Bra lördag

Publicerad 2017-11-12 21:38:00 i Allmänt

Igår fyllde Anna 40 år och jag hade planerat en överraskning till henne. Och det bästa var ju att jag måste vara med på den ;)  Tänk att vi nu har känt varandra i 24 år!!! 
 
Klockan tre hämtade jag upp henne och så åkte vi till Gävle. Vi började med mat på fantastiskt goda Bastard Burgers följt av en drink på O'learys. 
 
 
Med var också Sis, Andreas, mamma, Emil, Åse och Ida som också fått nästa grej i present av mig och det var att gå på Martin Stenmarcks show, Syskonkärlek, räkna med bråk. 
 
En fantastisk show som handlade om hans uppväxt. Mycket skickligt berättat och han lyckades förmedla sin historia som ffa handlade om hans mamma på ett kärleksfullt och accepterande sätt trots att det var så mycket tragik. 
 
 
 
 
Vi var på Gävle teater och wow, vilken lokal! Så vackert!!  
 
En så himla bra kväll!! 💜

Bitterljuva minnen

Publicerad 2017-11-05 19:00:00 i Allmänt

 
 
Det är så roligt och lite ledsamt på en gång att se minnen som det här. 
Bästa fina takida som precis kvalat till det som skulle bli vårt sista SM och vår sista tävling någonsin... 
 
Jag kommer nog aldrig riktigt förlåta mig själv för att jag åkte på Landslagsuttagningen den våren. För jag ville verkligen inte. Egentligen. Men eftersom jag hade tagit ledigt från jobbet, anmält, fixat husvagnen med mera så såg jag ingen "riktig" anledning att stanna hemma. Jag tyckte att jag borde ha en bättre förklaring för mig själv och andra än att jag egentligen inte ville så mycket...Så vi åkte. Och så körde vi två lopp och sen var tån paj. Samma tå som hon sen skadade igen på SM:ets första lopp och som blev det sista för oss.
 
Det är så lätt att vara efterklok men här önskar jag så innerligt att jag hade lyssnat på magkänslan. Det är det jag är mest besviken på. Att jag inte lyssnade. 
 
För med facit i hand så mår Takida bra, och håller sig för det mesta frisk och stark. Vi får åka till kiropraktorn nån gång per år, men nu tycker jag att jag kan läsa av henne på de första tecknen och det hinner aldrig gå så långt. Tror att vi har simningen mycket att tacka för att både hon och Sky känns så starka och bra i kropparna. 
 
Och det var ett fantastiskt lopp att avsluta karriären med. Ett nollat lopp på SM och 10:e bästa i Sverige inför finalen med vetskapen om att vi kunde ha gjort det lite snabbare egentligen.  Älskade hund! Tänk att hon blev min! 

Sjukt..

Publicerad 2017-11-05 16:28:14 i Allmänt

Alltså, detta måste ju vara århundradets svampår.  Har aldrig plockat så mycket svamp som i år. Det är helt sjukt, hittar man några så finns det några till och några till och så vidare.. Igår hittade jag tre proppfulla bajspåsar och idag när jag gick samma sträcka igen så blev det två till.. Även några gula hittade vi. 
 
Jag kan bara inte gå vidare när jag hittar trots att jag inte äter själv. Gårdagens och dagens skörd fick Elins mamma. Tur att det finns några till som vill ha när familjen har fullt.. 

Finally lov!

Publicerad 2017-11-01 23:03:07 i Allmänt

Jobbade sista dagen idag och nu är jag ledig fyra dagar!!! Wiiieee,  sån lycka! Jag har varit så trött de här tre dagarna så lite sovmorgnar tas tacksamt emot. 
 
Och skogen! Vi kommer få gå promenader och vara i skogen fyra dagar i rad i dagsljus!
 
 
Tycker att Sky är så läcker på det här kortet när hon flyger en meter över vattenpölen. Synd att skärpan blev så dålig.  
 

Första träningen

Publicerad 2017-11-01 22:55:27 i Allmänt

Idag var första gemensamma träningen och det var så kul att vara igång. One var lite väl övertaggad till en början och jag är ju oftast rätt off då så kombinationen är väl inte den bästa, men en del saker hon gjorde var så bra och vi grejade även en runt-sekvens. Med tanke på att hon inte kan runt så bra så är det nåt jag blev extra glad över. 
 
One tyckte även att det var underbart härligt att även Martina, Peter och Malin hade kommit dit bara för att gosa med henne... 😂 😜 hehe... 
 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela