takidasky

Who stole the chicken?

Publicerad 2011-03-31 23:10:20 i Allmänt

Jag hade 2 kycklingfiléer på en tallrik. Sen råkade jag glömma den tallriken framme över natten...Klantigt, jag vet. På morgonen var filéerna borta...Jag har fem misstänkta:

Misstänkt nr 1:


Nr 1 är gängets ledare. "Gängledaren" har år av erfarenhet, och tycker att lagen är helt okej att bryta mot bara man inte åker fast. Brukar ångra sig genom ett dåligt pokerface, men återfaller gång på gång. Tar det mesta med ro, verkar tro att hon är untouchable. Har varit misstänkt för massa brott genom åren, men brukar frias pga misstag i utredningarna, bland annat bristande bevisning. Fällande domar: snatteri, sängockupering och falska alarm i skogen.

Misstänkt nr 2:

Misstänkt nr 2 kallas "The good one". Hennes roll i gänget är något oklar då hon på ett sätt verkar tycka att hon är lite bättre än dom andra. Hon försöker få dom andra att följa henne men lyckas för det mesta inte. Kanske är det hennes brist på motivering i aktiviteten som gör det? Att bara följa efter för att roa henne verkar inte locka resten av gänget så mycket. Är otroligt talangfull i allt annat hon gör. Har endast några förseelser med sig i bagaget. Verkar ha en klar känsla för rätt och fel.


Misstänkt nr 3:

Misstänkt nr 3 är känd som "medlöparen". Verkar inte besitta någon egen vilja utan gör som andra säger att hon ska göra. Är lugn och lite sävlig som person. Går gärna för sig själv och tar livet med ro. Kan hon verkligen planera och genomföra ett brott som detta? Eller är det ulliga gulliga en fasad? Är hon en ulv i fårakläder?

Misstänkt nr 4:

Misstänkt nr 4 är gängets yngsta medlem. Hon kallas "the pitbull" då hon redan i tidig ålder drogs till Pitbull-kretsar och gjorde sitt bästa för att efterlikna dom. Har på äldre dar slimmat till sig rejält, har en mycket vältrimmad kropp och besitter en spänstighet som är få förunnade. "The Pitbull" har en gedigen brottslista. Har sällan ångrat sina brott och verkar tro att hennes vilja står över lagen. Har visat en del mjukare sidor på senare tid. Förändringen känns äkta, men hennes brottsregister gör henne till en starkt misstänkt. Frågan är, besitter hon smidigheten som krävdes för brottet? Raka puckar och pang på har annars varit hennes melodi.

Misstänkt nr 5:


Misstänkt nr 5 kallas "Smygaren". Hade ett våldsamt hem sin första levnadstid, hamnade på katthem innan hon fick ett permanent fosterhem hos mig. Svagast misstänkt, gillar inte rå kyckling så mycket och fysiskt är det mycket tveksamt om det kan rymmas 2 kycklingfiléer i hennes kropp.


Ja, vem stal kycklingen? Det är frågan. Alla tiger som muren. Vet du något om fallet, kontakta Efterlyst snarast....

Kommentarer

Postat av: Helena

Publicerad 2011-03-31 23:52:49

Haha...klockrent!! :)

Postat av: Josefin

Publicerad 2011-04-01 13:00:35

Tack för dagens stora skratt!!! :D

Postat av: Malin

Publicerad 2011-04-01 18:15:51

Nån av dogsen skulle nog bara vara snäll att hjälpa dig med all kyckling, har hört att du har en hel del i frysen, hihi!! Grattis till Skys fina höfter.

Postat av: Sofia & ninja

Publicerad 2011-04-01 18:44:54

Hahahaha, jaru det där vart svårt, men ninja å jag tror det kan vara samarbete mellan nr 1 & nr 4 ;) Du måste börja ge djuren dina mat annika ;)

Postat av: vanessa

Publicerad 2011-04-02 17:56:44

hahahah klockrent inlägg! om pitbullen är som hennes systeryster tror jag på henne ;)

Postat av: jossa och Jejja

Publicerad 2011-06-04 20:01:50

haha de bästa jag läst på länge =)!! Hm ja tror på pensionären. Pensionärer har inga skrupler =)!

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela