takidasky

Otroliga!!

Publicerad 2015-07-28 22:11:00 i Allmänt

 
 
I helgen så tävlade Ida och Tina SM i hoppning. Och som de gjorde det! Det var långa svåra banor och höhderna ökade med varje omgång. På lördagen tävlade de på en ombyggd (till för ponnys) grand prix bana, ja då kan ni tänka er svårigheterna... i klassen Ida startade i var alla max 16 år. 
 
De tog sig till final på en niondeplats. Först var de tveksamma till om de skulle starta då varken Ida eller Tina har hoppat en bana med så höga hinder tidigare. Tror de var 120 cm. Men de bestämde sig för att prova och utgå ifall det visade sig vara för tufft. Tina är ju bara 7 år och var yngst i hela startfältet. 
 
Jag var hemma och var kombinerad barn- och hundvakt men tack och lov hade de gratis livestream så jag kunde få se. Men så nervöst!!!
 
De går in och gör en jättebra runda, men med några nedslag. Men det räckte till att försvara niondeplatsen så Tina är landets nionde bästa C-ponny!!! Och Ida och hon har tillsammans kämpat sig upp till den höga nivå de nu ligger på, och det är nog grymmast av allt! 
 
Tidigare har hon gjort precis samma resa med Silver, börjat från början och hann bli Sveriges bästa ungponny kat B två år i rad innan hon växte ur honom. I fjol vann hon det med Tina. Jag är stum av beundran av denna tjej. Många köper sig en bra häst för några hundra tusen, men Ida har själv skapat såna hästar! Naturligtvis med ett riktigt bra talang hos hästarna också. 
 
Så stort stort grattis till två toppentjejer!!! 
 
 
 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela