takidasky

Tar en paus..

Publicerad 2013-01-28 22:03:31 i Allmänt

Nu tar jag en paus i bloggandet och återkommer förhoppningsvis med lite mer inspiration längre fram!
 

Stolt

Publicerad 2013-01-27 12:45:15 i Allmänt

För 13 år sen idag blev jag moster för första gången. Jag väcktes vid 04-tiden av att telefonen ringde, drömde att det var nåt alarm som gick för att jag inte hade packat klart allt (skulle flytta dagen efter..) ... så det tog ett tag innan jag svarade och möttes av orden: Hej moster...
 
Ida kom tre veckor för tidigt så min första reaktion var att Anna skämtade med mig... men vem är vaken kl 4 på morgonen och skämtar om nåt sånt? ;)
 
Så var hon här, den allra gulligaste ungen jag nånsin sett. Och efter henne har tre till av de gulligaste ungarna blivit till, Theo, Wilmer och Erik. Och jag har blivit både moster och faster.
 
Galet vad glad och stolt man kan vara över att få kalla sig just det: moster och faster. Eller som ungarna kallar mig: Boppe. Det var Ida som borjade kalla mig det, efter att helt sonika vägrat säga Annika eller moster. Och så plötsligt en dag kom det; Boppe.
 
Att bli Boppe, det är helt klart det bästa jag varit med om! :)
 
 
 
 
 

220 dagar and counting...

Publicerad 2013-01-25 21:27:35 i Allmänt

Helt sjukt... räknade ut att det var över 220 dagar sen Skys skada visade sig första gången... Fatta, ca 8 månader sen hon fick köra agility. Och snart är det hela 6 månader sen operationen. Visst har tiden trots allt gått fort, men 8 månader är en lång tid i en hunds liv... Nu har vi ju ett så gott som vad man kan kalla ett normalt liv. Om hon får värma upp ordentligt så får hon vara lös och varje galoppsprång hon tar är ju ett steg tillbaka mot agility.
 
Vi har fått lägga till att hon får dra i sele nu, och det känns riktigt skönt. Vi slipper bråka på promenaderna att gå fint och hon får göra av med lite energi. Och som hon stretar på! Hon kör ner huvudet och plöjer på framåt som en liten bullldozer. Det är mycket kraft i den där lilla kroppen vill jag lova.
 
 
Annars har hon helt snöat in på att sitta fint... titt som tätt kommer hon och sätter sig fint framför mig och är så hiskeligt söt...
 
 
 

Long time no seen...

Publicerad 2013-01-25 21:16:13 i Allmänt

Har verkligen tappat bort bloggen på sistone...
 
Mamma har fyllt 60 år och det firade vi med kalas hemma och så var vi till Gävle och åt på Churchstreet med familjen. Det stället är verkligen något extra! Barnvänligt, mysig atmosfär, trevlig personal och supergod mat!
 
60-åringen (liiiiite suddig...)
 
bilder från Churchstreet
födelsedagsdrink
 
mamma och Theo
 
Pappa och PG
 
Wilmer
 
Erik
 
 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela