takidasky

Höst

Publicerad 2013-10-14 21:47:03 i Allmänt

 
 
Fick sällskap av den här fina killen på en av promenaderna i helgen!
 
 

Grannar

Publicerad 2013-10-09 20:40:50 i Allmänt

Vissa dagar mer än andra är jag så oerhört glad för att våra jobb är grannar med varann!
 
 

Skövde

Publicerad 2013-10-09 20:36:09 i Allmänt

 
22-24 november åker jag till Skövde för första gången i mitt liv! Hade tur att Lina också ville åka så jag fick både res- och bosällskap. Och vad gör man då i Skövde? Ingen aning. Jag ska iaf titta på SM i hoppning där Ida ska tävla med inte mindre än 3 hästar - Poppy, Tina och Silver. Tävlingarna börjar redan på torsdagen men vi åker inte förrän fredag så det är bara att hoppas att kvalomgångarna går bra och att hon fortfarande är in the game till lördag och söndag. Annars måste det väl finnas nåt annat att göra i Skövde...om inte annat så ser hotellet finfint ut :)
 
Standard Rum
 
Bar
 
 

Saknad!

Publicerad 2013-10-08 21:16:14 i Allmänt

 
Idag saknar jag min bästaste Helena extra mycket! Saknar våra prommisar och pratstunder så himla mycket. Det är inte samma sak att prata på telefon. Dumma Gävle att ligga så långt bort!

Back to basic..

Publicerad 2013-10-06 20:38:51 i Allmänt

I fredags fick jag finfrämmande av Ida som kom och sov över. Kycklingtacos, godis och film stod på agendan.
 
 
På lördagen följde jag med Ida hem och hjälpte henne i stallet. Mockade, ryktade och tvättade hästar inför tävling.
 
 
Av och till brukar jag känna att jag saknar hästeriet men har inte känt att jag har tid att agera på det hela. Efter gårdagen förstår jag att det är så mycket mer än så jag saknar. Friden, och ron jag hade i kroppen på lördagkväll var något jag inte känt på många år. Och kanske mer än att jag saknar det så känner jag att jag behöver det. Ska försöka "ta mig tid" att va stallpiga lite oftare. Och hoppas att syrran spinner vidare på tankarna att köpa en stor häst till sig själv.
 

Lästips!

Publicerad 2013-10-06 20:31:37 i Allmänt

Om du så bara ska läsa en bok i ditt liv - läs denna!
 
 

Årets klubbmästare!

Publicerad 2013-10-06 20:30:14 i Allmänt

I söndags gick KM av stapeln. Bästa Takida gick så himla fint. En nolla i första agilityklassen. I lopp nummer två försökte jag pressa tiden lite med resultatet att hon hoppade kontaktfältet och sen blev nåt mer strul. I hoppklassen satte hon två snabba nollor. Eftersom man räknar ihop de två bästa loppen från varje klass så blev vi ju dubbelnolla och det resulterade i vinst och att vi tog hem titeln klubbmästare i large!
 
Om och om igen förundras jag över Takida. Hur hon ger allt hon har i varje lopp vi kör. Det känns så surt att säsongen är slut nu, för hon går så grymt bra just nu. Men om bara en liten månad är det ju Rättvik iaf :)
 
 

Födelsedag!

Publicerad 2013-10-06 20:23:57 i Allmänt

Förra helgen fyllde jag år! Att säga hur gammal man blir är inte särskilt roligt längre men att ha kalas kommer nog alltid vara lika skoj ;)
 
Och så bortskämd jag blev!!! Känner mig som en bratz...
 
Av mamma och pappa fick jag en kombinerad födelsedagspresent/julklapp:
 
 
En 50 hela tums PLATT-TV! Så nu är jag inte längre den enda i världen längre som har tjock-TV...:D
 
Jag fick också något oerhört efterlängtat! Något som har saknats i 8 år. Äntligen har jag en fönsterbräda i vardagsrummet!!!! Och till den fick jag även massa fina blommor!
 

Och till det så fick jag en massa fina presenter! Tusen tack alla underbara!
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela