takidasky

Första cykelturen

Publicerad 2017-04-30 13:10:59 i Allmänt

Vårens första cykeltur togs i veckan och för one blev det premiär. Hon skötte sig jättebra, var lite fundersam i början men sen så.
 
 
Cyklade först med Takida och Sky tillsammans och kom på efter en stunds trampande att jag nog tidigare inte cyklat så mycket med dom två samtidigt.. Det gick bra iaf och i fortsättningen blir det nog så ändå. Tidsmässigt gör det ju stor skillnad och kunna cykla två vändor istället för tre. Att cykla med alla tre samtidigt är ju inte ett alternativ... Räcker med spektakel som det är.. ;) 

Nytillskott

Publicerad 2017-04-30 13:04:00 i Allmänt

Sis med familj har blivit med valp. Lilla Doris, som hon heter just nu iaf. Ffa ungarna är väl inne på ett ev namnbyte... Nåväl, söt som socker och så himla liten och gullig.
 
 

Födelsedagshundar

Publicerad 2017-04-30 13:02:51 i Allmänt

Denna månad har vi firat meya 12 år.
 
 
Och Takida 10 år.
 
 
 
Får lite ångest när två av fyra är inne på tvåsiffrigt... Men båda är då pigga och glada. För Meya går väl allt lite långsammare och ibland efter långpromenader så får jag hjälpa henne att hoppa in i bilen. 
 
Takida är i finfin form av all simning och har peppar, peppar inte varit dålig i ryggen på snart ett halvår. 
 
Mina fina <3 

Våren!

Publicerad 2017-04-20 22:44:00 i Allmänt

Gick till skogen på kvällsprommisen. Hur härligt är det inte att det är ljust till nio på kvällarna?! 
 
Och skogen.... Så underbart att gå där och hela skogen sjuder av liv och fågelsång! Så lyckligt lottad vi är som bor med skogen så nära. Värsta lycko- och energikicken! 
 
 
Gick igenom ett av förråden ikväll också. Förhoppningsvis hinner jag köra det andra imorgon men har planerat in en mysdag med Kalle också. 
 
(Ibland är det bra att allt inte blir som planerat... Hade tänkt att åka och gå längs "vår" skogsbilväg vid fem-sex men fastnade i att röja förrådet. Fick sen höra att två tjejer som ridit på den vägen vid den tiden hade vänt för de hade sett en björn där... Iiiiiiihh!!!! Då känns det tryggt att ha vår lilla skog på öa...) 

Rensa i röran

Publicerad 2017-04-20 17:35:05 i Allmänt

I två dagar nu har jag röjt i garaget som de senaste typ åtta åren tjänstgjort som förråd. Idag körde jag iväg en släpvagn med bös och det känns så himla skönt! 
 
Har en del kvar men det är sånt jag måste gå igenom en gång till och även sånt som ska sparas. När det är gjort så är det dags att ge sig på de två förråden innanför garaget.... Att det är möjligt att samla på sig så mycket? Och att det är så svårt att slänga när man håller på.. Suck.. 
 
Så himla skönt med lov. Nu ska jag njuta av de sista tre dagarna! 
 
 
Älskade lilla hund! One älskar verkligen stunderna när vi klipper klorna. Hon kryper upp i famnen och bara myser. Det bästa av allt är att både takida och sky ser och lär av henne och börjar även dom att tycka att det är lite mysigt. 
 
Annars simmar vi på. Två gånger i veckan ungefär blir det. 
 
 
Så skönt med ljusare kvällar! Ingen stress att skynda ut efter jobbet innan det blir mörkt. Tycker så mycket om våren den här tiden. 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela