takidasky

Blir inte sötare än så här!

Publicerad 2016-12-26 21:25:05 i Allmänt

Idag, lagom till sex veckorsdagen bestämde fröken röd att det var dags för ståöron. Eller paraboler. Hur som, så var hon gnistrande söt med sina stora öron. 
 
 
Annars har jag panikpluggat idag och skrivit rapport.  Har imorgon på mig också tack och lov. Nu håller jag tummarna att jag håller mig på benen för förkylningen blir bara sämre och sämre. Blir så himla less... Har ju examinationen att plugga till också och behöver all tid och ork jag har. Har verkligen inte tid att vara sjuk nu och inte orka ha full fokus på pluggandet. 
 
Nu blir det sängen snart med förhoppning om att vakna upp piggare och friskare imorgon...  

Skogen...

Publicerad 2016-12-25 14:49:54 i Allmänt

Bästa stället att vara på!
 
 
Tog även ut valparna för första gången idag. Nyfikna på allt det nya och massa mer eller mindre gott att smaka på. 
 
 
 
 
 

Mitt i natten

Publicerad 2016-12-25 05:23:10 i Allmänt

Vaknade före tre inatt, täppt och ont i halsen. Och sen kunde jag inte somna om.  Vred på mig i två timmar innan jag gav upp pch klev upp. Nu har jag hunnit äta frukost och prata med Emil en sväng (han jobbar natt). Trodde att jag skulle bli trött men icke. 
 
Julaftonen var lika mysig som vanligt. Jag och Sis köpte ju jultröjor i USA i äkta Bridget Jones anda, och jag köpte även en till Ida så igår var det premiär!  😂
 
 
Tomten kom också naturligtvis.  
 
 
Förväntansfulla händer... 💜
 
 
Jag fick så många fina julklappar. Bland annat förstoringar från USA. Plus att jag verkligen lyckades med mina julklappar. Älskar när man verkligen lyckas hitta de där riktigt bra och passande presenterna. 
 
Hade en mysig skogstur med dogsen idag. 
 
 
Näe, undrar om jag ska försöka sova lite nu... Tror inte att jag kommer lyckas men det vore ju bra med nån timme till...
 

En dag...

Publicerad 2016-12-24 09:09:14 i Allmänt

Fasiken, trodde att detta var året jag skulle klara mig. De tre senaste julloven har jag ju legat däckad och sjuk. I år hade jag ingen förkylning, ja inte ens en täppt näsa när vi gick på lov. Inga känningar igår på hela dan förrän på kvällen då jag började få ont i halsen. Nej nej nej.
 
Idag, vaknar jag upp och har jätteont i halsen och snorig och dann. Men, om det stannar här så köper jag det. Det är hanterbart. Bara jag inte blir sängliggandes i år igen! 
 
Nu blir det te och Selmas saga innan vi ska dra till skogs jag och dogsen. Halsont eller ej, idag är det julafton!!!! Wohoo!! 
 
 

God jul!!!

Publicerad 2016-12-23 22:26:37 i Allmänt

En riktigt god jul från oss!! 
 
 
Återanvände kortet från i fjol. Nya julkort tog vi i alla fall till valpköparna! Herregud, säger jag bara. Var helt svettig efteråt. De är ju aldrig still!! Här är de två bästa kortet av alla typ flera hundra kändes det som...
 
 
Pojkarna. Som massakerade tomten hela tiden så den fick vi ta bort....
 
Och här är flickorna, tyvärr lite suddig en av dem... 
 
 
Idag har jag varit ledig!! Tog lite sovmorgon och sen gick jag på skogsutflykt med de här goungarna och hundarna.
 
 
Efter det var jag ner på stan och fixade klart de sista julklapparna. Kvällen har ägnats åt valpmys och att slå in alla julklapparna så nu är vi redo för julafton imorgon!!!  

Hej helgen!

Publicerad 2016-12-16 15:33:06 i Allmänt

Så efterlängtad!! 
I helgen blir det rapportskrivning. Inlämningsdag är 27e dec och jag vill verkligen kunna vara ledig över julhelgen så jag hoppas jag kan få klar den innan jul! 
 
Igår efter jobbet pkte jag direkt hem och hade seminarium. Efter det unnade jag mig en stund i Röste och valparna. Fyra veckor nu och helt underbara! 
 
Fyllehundar? 😜 
 
 
Populärt hörn det där.. 
 
 
Hur söt får man va?!
 
 
 
 
Och AJ, vilka vassa tänder de har nu!! 
 
 

Less...

Publicerad 2016-12-14 20:57:51 i Allmänt

Så less nu på pluggandet. Antar att känslorna blir starkare nu också bara för att jag kan se slutet. 
 
Främst är jag less på allt som jag måste välja bort. Har t.ex inte kunnat vara med på en enda tjejdate den här terminen. Träffar aldrig mina vänner längre känns det som eftersom jag måste plugga på helgerna, och under veckorna är det jobb och hundar typ. 
 
Usch och blä. En liten ljusglimt är ju att jag fick VG på tentan.  Det var jag jäkligt nöjd med att bara ha 3,5 poäng i bortfall. 
 
Nu ska jag läsa klart så jag kommer i säng. Dagens bästa var när jag stannade till fem minuter i Röste på väg hem från jobbet och mös med valparna. Har verkligen fått mig en favorit!  Den här hade däckat innan jag kom och sov så gott. En riktig älghund... 😜 
 
 

Och så kom snön..

Publicerad 2016-12-10 21:20:00 i Allmänt

Blev lite överrumplad av snön i morse. Samtidigt har jag inte kollat vädret heller på länge så.. Jag och hundarna tog en härlig promenad och njöt av att gå i dagsljus och slippa vara påpackad med alla reflexer och lampor. 
 
Jag har försökt plugga en del men fick så ont i magen så det blev vetekudden och sängen en större del av dagen... passade på att se ikapp julkalendern då det blev flr svårt att fokusera på forskningsrapporter när jag hade ont... Hade 7 avsnitt att se ikapp.. Nästa vecka gör jag klart de sista utvecklingssamtalen och slipper jobba över en massa. Ska bli skönt för då kanske det faktiskt kommer märkas att jag pluggar mindre och kommer att ha liiite mer tid till livet i övrigt. 
 
Har fortfarande inte hunnit julpynta.... tur jag bor på en återvändsgränd så inte det märks alltför väl..
 
Lagade himla god gryta idag i alla fall. Bra med massa matlådor till veckan!
 
 
 
 den här damen är sååå gossjuk nu. Så jag antar att det är löp på gång snart. Hon brukar ju bli det nån vecka innan.. Om två dagar fyller hon sju år, galet vad tiden går... 

Ge mig helg nu!

Publicerad 2016-12-08 20:32:00 i Allmänt

Ge mig helg och mer tid! Har jobbat över varje dag flera timmar med utvecklingssamtal, julfest och kvällsmöte och det blir ju hundarna som kommer i kläm och får kortare promenader.. 
 
Nu längtar jag till helgen så vi kan gå rejäla promenader och i dagsljus dessutom! En dag kvar bara! 
 
 
Finaste fyrbenta! 
 

Klar!

Publicerad 2016-12-03 09:45:44 i Allmänt

Två gigantiska stenar har ramlat av mina axlar! I torsdags blev jag klar med No/tk-kursen och igår gjorde jag mattetentan. 
 
Nu har jag "bara" sista delkursen kvar, vilket betyder BARA sex veckor kvar att plugga på 50 %!!!! Jag kan äntligen se ljuset i tunneln!! 
 
Tre veckor kvar till jullovet och på den tiden ska jag klämma in alla utvecklingssamtal iofs men det är som vanligt den här tiden. 
 
Var till Röste igår och hej vad det hade hänt saker i valplådan! De växer som bara den och nu går de runt på skakiga ben och kan skälla, morra och gnälla. Tycker det är så härligt den här tiden när de upptäcker att de kan göra en massa saker. 
 
En liten parvel somnade så gott i famnen och jag blev alldeles kär!! 
 
 
Nu blir det plugg innan promenad. Mitt mantra just nu?
"Bara sex veckor kvar...."
 
Skulle så gärna vilja hinna med och göra advent också i helgen! Det känns som hela världen har pyntat utom jag.... 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela