takidasky

Saknad

Publicerad 2020-07-19 16:15:24 i Allmänt

En vecka och två dagar sen Takida somnade in. Saknaden är som ett stort sår inuti och jag kan inte förstå att något kan göra så här ont utan att fysiskt vara fel. 
 
Jag försöker distrahera mig med saker att göra och när jag är med andra så kan jag för det mesta släppa saknaden en stund och vara här och nu. Jag behöver verkligen de stunderna för när jag faller ner i saknaden så rasar allt. 
 
 
Det gick så fort och det fanns så mycket kvar jag ville ge henne. Samtidigt vet jag att hon visste precis hur mycket hon betydde för mig, att hon var min dröm. 
 
Och lilla One. Hon saknar ju också. Hon är inte alls sig lik och undrar väl vad som hänt. Hon har ju aldrig varit själv. Inte ens när ungarna kommer blir hon lik sitt gamla jag, men snudd på och det är skönt.
 
 

Takida

Publicerad 2020-07-16 23:23:43 i Allmänt

Gränsvallarens Takida 070422-200710

Det är en vecka sedan du somnade in. Mitt hjärta, min bästa vän. Ord kan inte beskriva hur mycket du fattas mig.. ❤

Du var min dröm som blev sann och jag fick ha dig i 13 fantastiska år.

Jag är så tacksam att du blev min.Tack för allt jag fick uppleva med dig vid min sida. Tack för allt du lärde mig och för vännerna jag fått tack vare dig. Tack för all din kärlek. Jag älskade att vara den jag var i dina ögon.

Det spelade ingen roll vad vi gjorde, vad vi tränade eller tävlade i. Du gav ditt allt i vad vi än hittade på. Men du älskade verkligen att tävla. Som du älskade publiken, heja-ropen och applåderna.. Jag älskade att få stå på startlinjen med dig.

Vi var nog inte redo för det här, någon av oss. Inte riktigt än. Vi hade fortfarande så mycket kvar att göra tillsammans. Åh, mitt hjärta.. Du vet, att jag aldrig hade släppt taget om det inte varit det enda, och bästa jag kunde göra för dig. Och jag vet att du skulle ha stannat längre om du bara hade kunnat.

Takida. Min Takida. ❤ Min vackra tjej. Du gjorde mitt liv komplett och underbart. Tack för att du var min. Jag kommer att sakna dig resten av mitt liv.

 

 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela