takidasky

-

Publicerad 2011-11-23 16:21:39 i Allmänt

Lovely day in the woods

Publicerad 2011-11-19 22:30:34 i Allmänt

Idag har jag och hundarna haft en supermysig skogspromenad på två timmar. Lite halt på sina håll, särskilt när vi kom neråt åbädden. Men vackert var det, med frosttäckta stenar!

Mina finest!
Min pärla!

Publicerad 2011-11-13 22:06:33 i Allmänt

Skyan skötte sig sååå bra i vallhagen idag! För varje pass vi gör, även fast det är långt mellan gångerna så känns det som om vi tar steg framåt för varje gång! En härlig känsla!! Hon är så fin, min skrutta! Vilken skillnad från förra året då allt inom vallningen kändes hopplöst! Och nu, känns allt möjligt, bara jag tränar rätt!


foto: Nathalie Ädel

Riktigt mysigt var det att träffa Kerstin och Jossan igen! Hoppas vi hinner få till några fler träffar innan vintern är här!! Riktigt längtar till nästa år och vi kan satsa på vallningen ordentligt!

Mysfredag!

Publicerad 2011-11-11 23:21:37 i Allmänt

Idag efter jobbet stack jag och hundarna upp på Jycketorp och gick en sväng. Dom svartvita fick köra intervaller. Har försökt köra det nu mer regelbundet och dom älskar det. Meya var oxå med och sprang men hon förstörde mest genom att springa ivägen och försökte leka...

Efter det somnade jag i soffan en halvtimme...typiskt tröttareäntröttast-fredag innan jag stack ner till Helena dit jag var bjuden på mat! Tacos - mums!!

Mysigt att bara äta, prata och vara! Vi surfade runt lite och hittade en hel del roliga klipp på youtube, bland annat detta, som man tyvärr inte kan bädda in här men vilken tjej!!!

http://youtu.be/RUeLjNvjz9E

Nu ska hundarna få sin kvällsrastning, jag ska hänga tvätt och sen är det sängen! Imorgon är det 
soooooooovmorgon!!!!

 

Helgen som gick åt skogen....

Publicerad 2011-11-09 22:01:44 i Allmänt

I fredags kom ju Helena hit på lite lunch innan vi stack till skogen med alla dogsen. En superhärlig prommis med glada hundar...På lördagen var allt packat och klart för att åka till Rättvik för årets sista tävling. Takida hade skjutit på löpet nästan en månad och jag var så glad och laddad för att åka!

Somnade med världens bästa inställning och hoppade ur sängen när klockan ringde 03.45.

Bara för att upptäcka att Takida hade börjat löpa under natten....skit!!! Så det var bara att ringa Helena och berätta att det inte blev nåt för oss...

på eftermiddagen så stack jag iväg och tränade lite agility med dom svartvita, som lite plåster på såren...och i och med det så bröt förkylningen ut rejält och på söndagen var jag sängliggande....

Aja, nu så är jag piggare även fast jag snorar och hostar en del...känns fortfarande riktigt trist att ha missat sista tävlingen för i år, men samtidigt visste jag ju att det kunde gå vilket som....Och jag lovar, om Takida hade vetat vad hon missade skulle hon garanterat ha knipit igen några dagar till...;)

Nu är det nya tag, på måndagar framöver ska vi träna med Tina, Malin och några till i ridhuset. Är ju bara ca 8 veckor kvar till nästa tävling - Kistamässan i januari. Då jäklar!!

Ska försöka få till några pass i helgen oxå. Bäst att passa på innan snön kommer!!

DOM BÄSTA!

Publicerad 2011-11-09 21:16:00 i Allmänt

Fick skrämmande besök i helgen...goaste ungarna i världen kom och skrämdes...

Läskigt underbara....!

The king of DISC(o)

Publicerad 2011-11-09 20:59:15 i Allmänt

Dom som känner mig vet att diskning inte hör till min favoritsyssla direkt....

Här kommer några av mina födelsedagspresenter på bild.....

Denna fina diskborste fick jag av moster.....


och av mamma fick jag denna, en disktrasa, stor som ett A4....Håhåjaja... :) Vet inte riktigt om själva diskningen är roligare nu...men jag gillar mina nya disktillbehör A LOT...!
:D

Vallningsträff!

Publicerad 2011-11-09 20:42:43 i Allmänt

Förra helgen var det dags för "valpträff" för T- och Y-kullen hos Ann-Sofie i Hudik. Tyvärr blev det inte riktigt som jag hade tänkt. På lördagsmorgonen så blev Takida jättedålig i magen och gjorde inne och i bilen... Så det var bara att ställa in lördagens resa. Jag ville inte lämna henne själv heller. Till söndagen var det lite bättre men någon vallning ville jag inte göra. Eftersom Takida stressar upp av att bara få titta på sånt som hon tycker är roligt så bestämde jag att hon fick helt sonika stanna hemma och så åkte jag och Sky upp istället.

Vi hade en jättemysig dag! Så roligt att träffa alla! Och Skyan skötte sig över förväntan. Vi har ju varit jättedåliga på att valla i år. Men vi fick till en hel del bra saker och kunde börja jobba med lite detaljer!! En härlig dag och det var så skönt att bara vara vi två en hel dag. Egentid är ju ingen av mina hundar bortskämda med...

Ivrig att få komma in igen...
Julia instruerar...
Närkontakt...
Mitt favvofår...


Tack alla inblandade, framför allt Ann-Sofie, som hyser in oss alla, för en härlig dag!! Och tack till Julia för all hjälp i vallhagen!

Lunch..

Publicerad 2011-11-04 11:07:54 i Allmänt

Hej på dig bloggen....det var inte igår..

Snart kommer Helena hit på lunch...lite tidigt att äta lunch kanske men för oss blir det mer en brunch...;)

Sen blir det skogen med dogsen!Sky kommer bli världens lyckligaste av att få besök av sin favvis i alla fall...:)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela