takidasky

Brev!

Publicerad 2017-09-27 21:19:59 i Allmänt

Två riktiga, handskrivna brev damp ner i brevlådan idag. Så himla roligt! Fina grattishälsningar från fina människor. Tusen tack! Blev så glad! 
 
 

Hmmm

Publicerad 2017-09-25 21:15:34 i Allmänt

 
Fast för det mesta nu känns det som om min livs-gps fastnat i Bermuda-triangeln och ingenting blir som jag trodde och hoppades på... 

Skitdag...

Publicerad 2017-09-24 11:13:54 i Allmänt

Meya var hängig igår och det håller i sig idag... Till och med så hon har läckt lite inatt och det har hon gjort bara en gång sen vi började med medicin... Lite orolig är jag allt.. Eller mycket... 
 
Och så Zlatan på det... Ni vet vad ont i magen man kan få när man får höra att det är en svartvit katt som blivit påkörd på stora vägen. Och så var det han. Stort tack till Pelle och Krille som åkte och hämtade honom och hjälpte oss att begrava honom. Jag grejade det inte. Stackars mamma, Zlatan var ju hennes katt... 
 
 
Vad skulle du ut på vägen och göra, lilla vän...? 
 

Blodgivare

Publicerad 2017-09-18 21:02:11 i Allmänt

Var ut och övningskörde med Ida idag på kvällsidan och tog en paus när jag skulle ge blod kl 19. Tror jag gett blod i över tio år nu. 
 
 
Vann 60 kr på trisslotten jag fick. Nice! 
 
Annars är jag så fruktansvärt trött nu för tiden. Att sköta jobbet, gå med hundar och hjälpligt hålla livet ihop är precis vad jag grejar just nu. Allt utöver kräver extra energi jag inte har. Får välja bort en massa saker för tillfället. Det får helt enkelt vara så nu. Förhoppningsvis blir det bättre snart. 

120-årsfest

Publicerad 2017-09-17 21:53:28 i Allmänt

Igår var vi och firade tre glada 40-åringar. Anna, Elin och Nina. Temat för kvällen var Tv-serier vi minns. Jag och sis valde att klä ut oss till Ullis och Nettan från flickorna på klitteholm. Kvällen var jätterolig!  
 
 
 
 

Kurs

Publicerad 2017-09-14 16:47:31 i Allmänt

Började på agilitykurs för tre veckor sedan. Så himla nyttigt och framför allt så himla roligt att få träna med andra och ha någon som ger feedback!! Första gången var vi galet dåliga men igår hade vi gjort läxan och vi skötte oss bra. Att gå kurs och få en fast träning i veckan var precis vad vi behövde! 
 
 

Min bästa

Publicerad 2017-09-14 16:41:07 i Allmänt

Blir glad av det här kortet. One ser lika stolt ut som jag är över henne. 
 
 

Tävlingsdags

Publicerad 2017-09-14 16:38:14 i Allmänt

I helgen var det dags för tävling i Gävle.  Jag och One samåkte med Malin och Lissie. Ia som har syster Lycka var också där och på lördagen var även Helena och Carro där. Vi fick också sitta med Lena och Marie i deras tält. Så kul att vara några stycken!! På söndagen kom även Kerstin ner och tittade.  
 
Lördagen gick inte så bra för oss. Inte alls. I efterhand när jag ser filmerna så ser jag att det fanns några bra delar också men känslan var verkligen inte på topp där och då..
 
På söndagen gick det desto bättre. Första loppet nollade vi och vann, andra fem fel på en vägran och det sista diskade jag oss i genom att sluta jobba på slutet efter vi rivit ett och fått fel i slalom. Men hon var så himla duktig!! 
 
Så nu har vi två pinnar i varje klass. Hamnade inte så långt från målet ändå innan det var färdigt som var att bli uppflyttad till klass 2. 
 
 
 
Systrarna vann varsin klass, kom trea i varsin klass men som kom lycka tvåa och vi diskade oss i den sista... Duktiga syskon!! 
 
Och efteråt var One jättejättejättetrött...
 

Att ta farväl..

Publicerad 2017-09-14 16:24:49 i Allmänt

I fredags var det begravning för en av de finaste människor jag träffat. Man möttes alltid av ett leende och en genuin värme när man sågs och jag känner sån tacksamhet att jag fick lära känna dig, Carina. Tack. Tack för allt du gett och för att du var den fantastiska människa du var.
 
Efteråt var vi några som träffades uppe på klubben. Det var skönt att få sitta ner, fika och prata minnen tillsammans på den plats som jag förknippar så starkt med hur jag kände henne. Det var ju med Carina och Tuva som jag och Meya tog klivet in i brukshundklubbens värld efter att vi träffats på kurs hos Malin. Vi tränade lydnad, agility och hamnade i styrelsen tillsammans bland annat. 
 
Vila i frid, finaste du.
 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela