takidasky

Valpsjuk

Publicerad 2018-10-25 20:54:32 i Allmänt

Blev lite valpsjuk när jag såg det här kortet igen. Gullisarna! Finns inget goare än jämthundsvalpar! 
 
 
Världens gulligaste tasstrassel bjöd Meya på häromdagen. .
 
 
 
Min finaste gammeltant!

Sjukstuga

Publicerad 2018-10-24 20:37:07 i Allmänt

Helt värdelöst. Sjuk i helgen och sen jobbade jag i måndags och sen blev jag hemma. Och vi som ska tävla på söndag... som det ser ut nu så blir vi nog hemma. Vet inte om jag hinner bli frisk nog och med ingen träning sen i fredags så känns det rätt bortkastat att åka. Så tråkigt men får hålla fast vid det lilla hoppet som ännu finns att det kan bli av.  
 
 
 

Alla kan göra nåt

Publicerad 2018-10-17 21:25:38 i Allmänt

Var och gav blod i måndags. Visst brist på blod nu, även på min blodgrupp som är bland de vanligaste. Skönt att kunna bidra lite med det man kan även fast det är otäckt med nålar och sånt.. I fjorton år här jag varit blodgivare nu :D. 
 
 
 
 

Skyan

Publicerad 2018-10-17 21:19:50 i Allmänt

Skyan måste ha varit modell i sitt tidigare liv. Poserar alltid och tittar jämt rakt i kameran. 
 
 
 

Lyckorus

Publicerad 2018-10-17 21:17:00 i Allmänt

Tog mig i kragen och hann faktiskt iväg och träna lite igår innan det blev mörkt. Balans och slalom blev det. Lite tok och mycket som fick mig att le så där lyckligt för mig själv. Hon gör så mycket som är så fint och ibland önskar jag att jag hade fått se hur hon hade blivit om jag hade haft lust och ork och tränat henne ordentligt och målmedvetet som jag gjorde med takida. Det känns som om hon har en hel del potential som inte fått komma till sin rätt. Samtidigt så är jag så glad i det liv vi lever tillsammans, och vet att hon är det också. Hon är ju nöjd med den agility vi gör.. och vem vet, jag kanske tänder till igen lagom tills hon blir senior..  ;) 
 
 
Sötast i stan 

Finaste

Publicerad 2018-10-17 21:04:00 i Allmänt

 
 
 
Finaste fraggelhunden min. Är så glad och tacksam för varje dag som vi får tillsammans och som hon får vara frisk och pigg (visserligen väldigt relativt när det kommer till Meya vad pigg innebär...Haha men ni fattar..) 
 
Nyss fyllda 13,5 år! Mitt hjärta. 
 
 

Skogen

Publicerad 2018-10-07 09:19:05 i Allmänt

Känns som om jakten på ljuset börjar nu. Solen går ner strax efter 18 och snart kommer vi inte hinna ut i skogen efter jobbet de flesta av dagarna. 
 
Det är så vackert med alla färger och jag hittar fortfarande massa trattisar på mina ställen!
 
 
 
 
 
 
 
 

Dönje

Publicerad 2018-10-07 09:12:46 i Allmänt

Hemma blir ännu vackrare i höstskrud!
 
 
 
 

Födelsedagshelg

Publicerad 2018-10-07 09:11:04 i Allmänt

Förra helgen bar det av till Stockholm för att fira min 40-årsdag! Helt okej sysselsättning när man fyller 41... :D 
 
Hade helt underbara dagar med Linda och Gabrielle. På fredagen drack vi massa bubbel och pratade ikapp och åt lite plockmat.
 
 
 
 
 
Lördagen började med sovmorgon och lång frukost innan vi gjorde oss klara att åka in till stan. Vi strosade runt i gamla stan, tog en drink innan det var dags för middag på fantastiska restaurang Tegelbacken. 
 
 
 
 
 
 
 
 
Efter middagen kom vi på att vi skulle åka hem och se film och mysa med te och filtar så vi hoppade på bussen tillbaka till Gustavsberg, bytte om till myskläder och skrattade i två timmar typ. Perfekt avslutning på dagen! 
 
 
På söndagen gjorde vi Gustavsberg. Så otroligt mysigt där nere vid hamnen. Det var även 30 % på iittala så det blev lite shopping där med... 
 
Fick världens finaste mugg av Gabrielle. En varsin tant-mugg! Jag blev tant Gredelin med hunden, Linda tant Brun och Gabrielle tant Grön. 
 
 
Så himla välbehövligt med en helg tillsammans.  Träffas alldeles för sällan. Och då är det ju helt underbart att det ändå är precis som på umeåtiden när vi hängde varje dag. Vi har ju känt varandra mer än halva livet nu! 
 
 
 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela