takidasky

Sakta sakta...

Publicerad 2019-07-19 14:05:28 i Allmänt

Allt med renoveringen går så sakta just nu, och det är helt och hållet mitt fel. Ligger inte på där jag behöver ligga på, och eftersom jag fortfarande har jätteont i ryggen så blir det inget rivet heller... och att få tid hos en kiropraktor eller liknande är ungefär lika omöjligt som att få tag på en biljett till månen. Semestertider överallt eller så är det fullbokat flera månader fram.
 
men idag har jag i alla fall fått en tid bokad hos banken, lämnat meddelande till snickaren, kollat upp fler firmor utifall att. 
 
På resefronten hade jag en plan. Men nu börjar jag fundera om jag ska skippa orkneyöarna för att få lite mer luft i schemat och ha lite mer utrymme för spontana infall och bara åka över till Isle of Lewis och Harris.. samtidigt vill jag ju inte missa något heller... aahhh!!!! Måste boka boende inom nån dag för nu börjar allt ta slut där man får ha hund. Och eftersom jag veckan innan Lewis och Harris bara kommer att bo på campingar så vet jag att det kommer vara världens lyx att få bo under tak ett par dagar efter det.. men, måste bestämma mig om orkney innan jag kan boka eftersom det påverkar vilka datum jag isf kommer vara på Lewis... 
 
Jaja, allt löser sig nog till slut... 
 
 

Mysdag

Publicerad 2019-07-08 23:29:00 i Allmänt

Mysdag med den här goungen idag.
 
 
 
 
Hängt på Biltema, ljugit ihop historier och fikat. Avslutade dagen med att åka och titta på Ida när hon spelade match. One fick hänga på och det var skitjobbigt att inte få hälsa på alla underbara människor som samlats där bara för hennes skull... suck... men hon är ju för himla go också, som är så glad i allt och alla! Det är ett angenämt problem minst sagt. Om man nu ens kan kalla det ett problem egentligen.. goskruttan min.
 
 

Lydnad?

Publicerad 2019-07-07 23:24:02 i Allmänt

Oj, vilken imponerande insats Michelle Holmlund och Vallhunden Peak stod för när de blev världsmästare (!!) idag i lydnad! Och det var inte bara jag som var förtrollad..
 
 
One tyckte det var superintressant att titta på... gullhjärtat. Synd att vi inte ens kan gå lite fot när hon verkar så intresserad... haha..  just nu försöker vi lära in "skäms".. det går så där...
 
Vi var på Lilla K och fikade igår och båda hundarna fick VG i uppförande. Bra att vi kan öva lite inför resan.. min plan är ju att hitta ställen som är dog friendly att äta middag på på kvällarna. På många ställen står det ju att "well behaved dogs are welcome" och då vore det ju så bra om One inte försökte älska ihjäl alla som är i närheten... 
 

Första mardrömmen!

Publicerad 2019-07-02 13:39:29 i Allmänt

Världens stressdröm om resan inatt. Höll på att missa färjan flera gånger om då drömmen blev en dröm i drömmen och så började det om typ.. och att jag hade lämnat hundarna i bilen och glömt bort vart jag parkerat och så började det bli varmt när jag var i nån stad och väntade på färjan! Tror jag är liiite stressad och att det är många bollar att hålla reda på nu... när tankarna inte låter mig vara i fred på natten ens...  
 
Har varit och lånat golvprover och klinker. Fått prisförslag på vad nya golv kommer kosta... gulp.. räknat på vad innertak kommer landa på. Och mitt i allt så måste jag ha lyft fel för sen i fredags/lördags så har jag så otroligt ont i ryggen så nu är rensningsarbetet på paus tills det blir bättre. Skit. 
 
Men. Helt klar med hur jag vill att badrummet ska se ut i alla fall. Blev lite ändrat när man fick se större provbitar i butiken. Ska försöka boka in en köksplanerarträff på IKEA också inom en snar framtid. 
 
Ett fint minne dök upp härom dagen. Så jäkla söt!
 
 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela