takidasky

Simträning

Publicerad 2012-04-06 18:36:52 i Allmänt

Igår var jag och Takida iväg till Malin för att simträna och vibba. Takida har tidigare sluppit undan simträning för hon gillar verkligen inte det, men nu behöver hon bygga muskler och simning är ju ett effektivt skonsamt sätt. Så hon fick helt enkelt bita i det sura äpplet.

När Malin först hade i henne var hon ganska lugn men sen när det gick upp för henne att hon kom verkligen inte till kanten oavsett hur mycket hon simmade så började hon plaska och slå omkring sig... men efter ett tag lugnade hon ner sig och simmade på rätt bra. Efter simningen och hårtorken (som inte var en höjdare) så fick hon vibba 15 minuter på avslappningsfrekvensen.

Den gillade hon desto mer, för då fick hon godis av Malin. Vi körde 5 minuters "platsliggning" då det blir mer fokus på bakre delen och 5 minuter där hon fick sitta för då kom fokus på bröstryggen och sen 5 minuter lite som hon ville. Tror hon tyckte det var skönt och redan på kvällens massagestund tyckte jag mig märka en liten skillnad.

Har bokat in två tider för mer simning nästa vecka. Förhoppningsvis vänjer hon sig vid simningen. Hon brukar ju vara rätt anpassningsbar min lilla tjej!

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela