takidasky

Första dagen....

Publicerad 2012-01-10 22:35:23 i Allmänt

Idag är första dagen då jag går på Cambridge "ren kur". Vilket med andra ord betyder att jag inte äter något alls utan istället dricker soppor tre gånger om dagen. Har hinkat i mig vatten för att stilla den värsta hungern och peppar peppar, ta i trä så har dagen gått riktigt bra.

Mitt totala kalori-intag kommer att vara 474 kalorier per dag. Sopporna säkerställer att jag får i mig alla näringsämnen och vitaminer som jag behöver dagligen. Har provat det en gång tidigare och då mådde jag ruskigt dåligt psykiskt och var klen och orkeslös. Jag hoppas att kroppen svarar annorlunda den här gången. Jag har tänkt att hålla i en vecka först och främst och därefter se om jag fortsätter en vecka till. Genom det här får jag den kickstart jag såväl behöver på viktminskningen. Men jag vill oxå orka träna så vi får väl se hur det känns efter den första veckan.

Ikväll var jag och sis iväg på ett pass zumba igen. Det var en annan ledare och hennes program var mycket krångligare att lära sig vilket i sig resulterade i att det inte kändes lika jobbigt som förra veckan. Bara man får grepp om det så tror jag att det här passet kommer att kännas minst lika roligt men ikväll kände jag mig lite besviken på att det inte gav lika mycket.

Det bästa med träningen idag var min känsla innan, glad och förväntansfull. Skönt att vara på hemmaplan igen och kunna fortsätta få nån rutin på träningen. Det är det viktigaste, att hitta de pass man gillar på de dagar det passar bäst...imorgon blir det zumba igen, med den instruktören vi hade förra veckan. Så då hoppas jag att hon har ett liknande program som jag kan "typ" hänga med i...;)

När jag kom hem så tog jag och hundarna en timmes promenad runt byn. Håller på att lösträna Sky för tillfället och det gick riktigt bra. Alltså självklart kan hon vara lös annars, men när jag går längs vägen så vill jag kunna lita på att hon kommer direkt i hundra knyck när jag ropar eftersom bilarna kör rätt fort här. Ganska kallt var det, -11 grader men med rätt kläder så kändes det bara friskt och skönt.

Nu ska jag hoppa i duschen och slänga mig i säng, klockan är redan halv elva....

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela