takidasky

I may not be there yet, but I´m closer than I was yesterday...

Publicerad 2012-01-11 21:56:04 i Allmänt

Nyss hemkommen från kvällens zumba-pass. Det var samma instruktör som igår, men döm av min förvåning så gick det mycket bättre idag att hänga med och svetten rann! Lovely!

Det känns så skönt med endorfinkicken man får efter ett träningspass! Jag hade glömt bort hur det kan kännas, men glädjen och piggheten som infinner sig i kombination med att känna sig nöjd och tillfreds är underbar!

Idag har jag bestämt mig för att komma i säng i tid. Senast 10 var planen men jag får nog sträcka det till halv elva...har precis myst i soffan med hundarna och en kopp te.

Så nu blir det duschen och inget mer lallande i detta meningslösa inlägg...;)

Jodå förresten, dag 2 på "ren kur" har gått bra. Lite smått hungrig men inget som inte vatten kunnat bota. Kände inte att jag orkade mindre ikväll på zumban heller så så länge det håller i sig så är jag glad!!

Imorgon blir det functional moves som står på schemat. På fredag blir det zumbaexpress, "vila" på lördag och zumba igen på söndag. Har även träning för hundungdom att hålla i på söndag eftermiddag, kuuul!! Det kändes så skönt att stå där och befalla alla att springa fortare och en gång till...hehe...;)VIKTIGASTE AV ALLT!!!!

PÅ SÖNDAG 19.00 BÖRJAR SÄSONG 3 AV PONNYAKUTEN PÅ SVT!!!

VÄRLDENS STOLTASTE MOSTER KOMMER ATT SITTA BÄNKAD FRAMFÖR TV:N OCH NJUTA AV ATT SE DEN BÄSTA TJEJEN I VÄRLDEN!!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela