takidasky

Sky

Publicerad 2012-01-18 21:50:33 i AllmäntMin lilla Toka. Just nu löper hon och precis som vid de tidigare löpen kommer hennes mjukare, gosigare sida fram.

Just nu har vi ju agilityvila januari ut, och jag längtar tills vi får sätta igång med träningen igen. De senaste gångerna vi har tränat så känns det som om hon har börjat tänka lite mer och inte bara springer allt hon kan framåt. En sväng som börjar sitta riktigt bra är "runt". Att svänga tight jobbar vi på med och det börjar bli mycket bättre. "Back" är ju inte riktigt befäst önnu men jag tror när vi får in det så kommer det underlätta svängarna betydligt. Kan jag få "back" att sitta lika bra som "runt" så kommer det bli skitbra...;)

Vad är målen tillsammans 2012?

Nr 1: Klara vallprovet
Nr 2: uppflytt till klass 3 i agility- och hoppklass
Nr 3: hitta samspelet på agilityplan och få ett flyt i loppen


För att detta ska uppnås så ska vi lägga en hel del tid på vallningen. Som tur är har jag mina duktiga träningskompisar Kerstin, Jossan och Sussie. Dom kommer få drilla oss, vare sig dom vill det eller inte...;)

I agilityn ska vi nu under senvintern backa i träningen och köra genomtänkta grundövningar och vi ska skynda långsamt. Inget mer slarv och speeda framåt innan allt sitter ordentligt av mig alltså.

Lydnaden har jag bestämt mig för att ta mig en till funderare på. VILL jag verkligen? VARFÖR vill jag? VAD vill jag uppnå? HUR viktigt är det?


Det kommer att bli ett bra år tillsammans med lillskruttan!


Kommentarer

Postat av: Sussi

Publicerad 2012-01-20 18:50:54

Det är bara roligt att drilla er :-) Med träning så ska ni nog få till ett VP iår.

Ang. lydnaden så förstår jag dig, tränade lydnad med Tyne tills hon var 4 mån, sen la jag ner. Har gjort några små försök fram tills hon var 2 år, men blev inget av det och nu har vi väl inte kört på typ 1 år. Känns lixom bättre att satsa på något jag verkligen vill göra, VALLA! Lättare att bli riktigt bra om man specialiserar sig ;-)

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela