takidasky

Veckofinal...

Publicerad 2012-01-15 21:50:33 i Allmänt

Mycket förändringar har påbörjats denna vecka.

Jag har verkligen tagit tag i träningen och kommit iväg på inte mindre än 5 pass denna vecka. Av dom har fyra varit zumba och 1 functional moves. Är riktigt nöjd med det.

I tisdags började jag med Cambridge ren kur och är alltså idag inne på 6e dagen. Det har gått bra känns lite som en överdrift så det är bättre att säga att det går.... Har massa kväljningar när det är dags att inta sopporna så det är svårt att få ner dom. Sen idag på zumbapasset kände jag av en liten orkeslöshet och yrsel...Ska självklart köra klart veckan, det är ju bara imorgon kvar och sen bestämma om jag fortsätter ett tag till.

Igår hade vi en jättehärligt skogspromenad tillsammans med Helena och grabbarna. Solen S K E N och himlen var alldeles blå! Underbart!! Jag och dogsen tog en tur till skogen på eftermiddagen oxå. Bäst att passa på...

Idag har vi oxå varit till skogen. Jag har haft träning för hundungdomarna. Och jäklar i mig vad duktiga dom är. Dom springer och springer och springer, och jag, ja jag njuuuuuter av att vara den som står där och skriker "spriiiiiing" ;)

Ikväll var det ju premiär på ponnyakuten 3 där Ida ska vara med och jag satt bänkad. Snopet nog dök inte Ida upp en endaste gång i det första programmet.... MEN hon kommer vara med nästa avsnitt.. :) Åkte till Sis med Smilla efter det och fick då faktiskt se lite ur några avsnitt längre fram. Riktigt spännande och vilka härliga ungar och hästar. Anna Habringer som är programledare och uppvuxen här i Röste var oxå där så riktigt kul att få träffa henne oxå! Det var ett tag sen sist.

Nu ska här hoppas i duschen, och sen kasta mig i säng. Är riktigt trött....ikväll igen...

Imorgon blir det ingen träning men sen kör vi igen tis-fre och söndag! Det är ju min tidiga dag så en skön skogspromenad ska det bli i alla fall!


Fler såna här dagar, tack!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela