takidasky

Bästa Lillskruttan!

Publicerad 2012-06-03 20:01:04 i Allmänt

Idag var jag, Carro med Harry, Helena, Tobbe och Mike iväg till Häverö och tävlade. Det var dubbla agilitylopp (perfekt för oss som saknar en pinne där) och ett hopplopp.

Första agilityloppet gav en härlig känsla. Allt kändes så lätt! Sky hade sänkt farten och hade huvudet med precis överallt och förutom en viiiiiid sväng innan A-hindret så kändes loppet riktigt kanon. Sky räddade upp och gjorde verkligen sitt yttersta för att undvika en rivning på ett hinder som hon kom alldeles för nära och tog kontaktfälten fint.

Loppet räckte ända till vinst och sista pinnen så nu är vi helt i klass 2! Så skönt!

I dom andra två loppen var den gamla Sky tillbaka - "Titta, jag kan springa jättefort!" Och hon drog hit och dit och överallt dit vi inte skulle...;) Men vi tog det vi kom dit för - sista pinnen!

Fick jättefina priser oxå! Tre biljetter på Eckerö-linjen och ett hurtta-halsband och koppel! Duktiga lilla skrutthund!!! Jag ska leva på den där känslan som vi hade i första loppet länge!!

Riktigt roligt var att Tobbe debuterade på agilityplan idag. Och där tror jag vi kommer få se mycket av honom - för kör man så bra femte gången nånsin man befinner sig på en agilityplan så kommer det bli riktigt bra framöver! Oj oj, det kommer bli dragkamp om vem som ska få köra Mike hädanefter...;)

Carro och Harry gjorde riktigt fina lopp med några skit-stolpe ut-fel.

Klev upp 03:30 i morse så börjar känna mig lite mör nu. Det blir en tidig kväll i säng!

Wiieee, va duktig hon var bästaste Skyan! <3

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela