takidasky

Doggiepilates!

Publicerad 2012-11-19 22:45:14 i Allmänt

Igår styrde jag, Malin och Linn kosan ner till Gävle för första kurstillfället i Doggiepilates för vår alldeles egna sjukgymnast Ann Essner!  Ska bli himla intressant att få lite mer på fötterna inom det, och mer övningar att variera med. Plus att jag hade Takida med mig på kursen och nu utgår övningarna från henne, inte bara från Skys behov.
 
Takida skötte sig exemplariskt och jobbade på bra. Ja, det förstås, hon kunde ju inte låta bli att berätta att det var oerhört orättvist när dom andra fick hålla på på bollen. Usch och tvi...;)
 
Det vi ska träna på till nästa tillfälle är att köra sitt-stå med baken på en hög pall eller bollen för att få henne att jobba med bakdelen. Hon lixom bara släppte den när vi körde två på med bakbenen. Vi ska träna att hoppa upp på bollen i fart och stanna på den, och sen kliva av med framtassarna. Hon ska även sitta på bollen och kunna hålla en 1 kilos hantel i munnen. Själva hållandet är ju inget problem på vanligt vis, men när hon satt på bollen och hade fullt upp med balansen där så grejade hon inte att hålla apporten oxå. Hon såg verkligen förvånad ut själv, gopluttan. <3
Och så ska vi träna buga och sträcka på sig så vi kan lägga in det på den platta balansbollen (som vi borde köpa så fort det finns pengar..) så vi kan köra två på, buga, sträck, 4 på, två av, buga sträck.
 
Bara att träna på! Blir mycket Gävle nu känns det som... Nästa vecka blir det två vändor. Först med Sky till Ann på måndagen och sen på kurs med Takida på onsdagen.
 
Är jätteledsen -- har tappat bort Skyans halsband....det som passade henne som skon gjorde på askungen....
  

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela