takidasky

SM-GULD SM-GULD SM-GULD!!!!

Publicerad 2013-11-26 20:04:17 i Allmänt

Åh vilken fantastisk helg. Upp tidigt som satan varje dag, nervös och kallt. Precis som det ska vara... ;)
 
Ida hade ju som sagt tre hästar kvalade till SM. Tina i ungponnyklassen för 5-åringar, Silver i ungponnyklassen för 6-åringar och Poppy till "vanliga" SM-klassen.
 
Med Poppy gjorde Ida en nolla i warm up-klassen. I kval 1 och 2 blev det nåt fel i varje och det räckte inte till finalplats. Men Ida var mycket nöjd med vad de hade presterat.
 
Med både Tina och Silver blev inte starten den bästa, i kval 1 fick hon 4 fel med Tina och 8 fel med Silver. Senare i kval 2 red hon nolla med båda två och gick vidare till final. I finalen med Tina fick hon fel så där slutade hon längre ner på listan. Med Silver red hon en till nolla och slutade sammanlagt på 8 fel. Den andra som hade tagit sig till final hade med sig 4 fel från kval 2 och fick en rivning i finalomgången. Helt plötsligt stod det lika och det blev omhoppning!! Ida red en bra felfri nolla och sen var det bara att vänta och se hur det gick för den andra. Snöpligt nog för henne så fick hon en rivning och därmed var det klart - Ida och Silver vann SM igen för andra året i rad!!!
 
Tårarna rann vill jag lova!
 
 
Helt enkelt bäst!
 
 
Vi bodde riktigt bra, på first hotel billingehus. Hundarna var med och skötte sig exemplariskt så det var skönt. Har aldrig bott med dom alla tre samtidigt på hotell tidigare..;)
 
Hela familjen bodde på samma hotell, mamma, pappa, PG, och på lördagen kom moster Stina och Stellan och kusin Johnny. Jättekul! Och så jag och Lina då förstås :)
 
Frukost på berget!
 
Vi blev lite chockade för i Skövde var det vitt på backen!?!
Det som var riktigt skönt var att alldeles intill hotellet fanns det promenadslingor. Jätteskönt att kunna gå ordentligt med hundarna!
På lördagen fick jag sällskap av mamma och PG. Och solen :)
 
 
Lite sorgligt är det allt att det här var Idas sista tävling tillsammans med Poppy. Nästa år fyller Ida 14 och får inte längre tävla B-ponny. Med Poppy har Ida utvecklats enormt. En viktig bit i att hon nu kan lotsa runt unghästar ända fram till SM och SM-guld! Och sen ska man inte sticka under stolen att hon har haft otroligt duktiga hästar. De två viktigaste ingredienserna i ett lyckat team - duktig, talangfull ryttare och duktig, talangfull häst! Silver såldes ju tidigare i år till världens underbaraste familj. Det känns skönt för det är nog en av de härligaste hästar jag träffat! Tina är ju C-ponny och tillsammans har de många år framför sig!
 
Ida och Poppy
 
 
Ja, stoltare än så här kan man knappast bli! Jag är så himla glad att jag var där och fick se det live!
Älskade underbara unge!
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela