takidasky

Halloween

Publicerad 2016-11-02 15:00:00 i Allmänt

Direkt efter frukost i måndags packade vi in oss i bilarna och började åka mot Salt Lake City.  Vi hade ju sån tur att halloween var just nu när vi kom! 
 
Resan gick jättebra, vägarna är verkligen fina här! 
 
 
 
Naturen fortsätter att få en att häpna. 
 
 
Tankstopp. Lite skillnad på bensinpriset här än hemma...
 
Väl framme i Draper, som ligger strax före Salt Lake käkade vi en sen lunch innan vi åkte till Familjen Hansen där vi skulle bo. Deras hus ligger högt uppe på ett berg med världens utsikt!
 
 
Vi lämnade av packningen och sen drog vi vidare till Ogden där vi skulle fira halloween. Det är här Johanna gör sitt år på high school så det blev ett kärt återseende!! Världens finaste välkomnande har vi fått av alla här!
 
Barnen fick klä ut sig och så gick vi ut på trick and treat! 
Hela gänget 
 
Wilmer, Hayron och Lovisa
 
Så roligt att se hur precis ALLA var med och engagerade sig i högtiden. alla hus bjöd på godis, och var mer eller mindre dekorerade.  
 
 
 
Det här huset var bäst. I varje fönster spelades olika läskiga filmer upp och hela trädgården var full med gravstenar, belysning och rökmaskin.
 
 
Ida
 
Vi var också till ett ställe där de byggt upp en hel bakgård. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tillbaka så blev vi bjuden på ännu en amerikansk rätt, pumkin pie! Den var jättegod! Smakade som pepparkaka ungefär. 
 
 
 
En fantastisk kväll. Jag är så glad att jag fick uppleva det här! Det är verkligen som på film.
 
Tisdagen blev en shopping/ätardag. hehe... Ungarna åkte till boon docks,  ett gigantisk spelställe och jag och Sis shoppade lite. 
 
Sen fick jag uppleva BÅDA restaurangerna som Ida och Wilmer har pratat så mycket om! Till lunch blev det Olive Garden, ett fantastiskt pastaställe. Det går nästan inte att beskriva hur gott det var! 
 
 
Till middag åkte vi till Wilmer "köttrestaurang", Tucanos. Där fanns det världens buffé med alla tänkbara tillbehör. På varje bord fanns en träkloss där ena ändan var grön och den andra röd. Så länge vi hade den gröna sidan upp så kom det servitörer med gigantiska spett och delade ut kött av alla möjliga slag. Och så var det bara att äta tills man var proppmätt. Och det blev man!!!
 
 
 
 
Restaurangen låg i ett jättefint område.
 
Och när vi kom ut efter vi ätit hade man tänt en massa eldar.
 
 
Alla är fortfarande rätt trötta och har inte ställt om än så vi bestämde oss för att göra en tidig kväller igår. Så vi kom i säng redan före tio. Jätteskönt. Dagarna framöver är fullproppade med roligheter!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget

Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela